Povezane vesti
Bila sam prestrašena Ogromna zmija ušla u porodičnu kuću kod Travnika, uhvatili je vatrogasci
Kurir 20.06.2022
Prava drama odvijala se juče u mestu Dolac na Lašvi kod Travnika, kada je u jednu porodičnu kuću ušla ogromna zmija. U kući su se u tom trenutku, kako stoji na Fejsbuk stranici vatrogasne jedinice Nova Bila, nalazila žena sa dvoje male dece, koja… »
"Bila sam prestrašena, zvala sam komšije": Velika zmija ušla u porodičnu kuću kod Travnika, uhvatili je vatrogasci (foto)
Blic 20.06.2022
Prava drama odvijala se juče u mestu Dolac na Lašvi kod Travnika, kada je u jednu porodičnu kuću ušla ogromna zmija. U kući su se u tom trenutku, kako stoji na Fejsbuk stranici vatrogasne jedinice Nova Bila, nalazila žena sa dvoje male dece, koja… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi objavili mapu protesta: Evo kojim ulicama će se sutra šetati i šta će sve biti zatvoreno (foto)
Blic pre 48 minutajoš 41 povezana

UŽIVO "15. za 15" danas u Beogradu: Građani se okupljaju širom grada, drugi putuju na skup
Radio 021 pre 17 minutajoš 77 povezanih

Beograd na nogama pred protest studenata, incident u Žarkovu, troje povređeno
BBC News pre 23 minutajoš 8 povezanih

Vučić na gradilištu EXPO 2027: "Želim Srbiju koja se gradi, koja napreduje, koja pobeđuje" (video)
Blic pre 2 satajoš 13 povezanih