Povezane vesti
Bila sam prestrašena Ogromna zmija ušla u porodičnu kuću kod Travnika, uhvatili je vatrogasci
Kurir 20.06.2022
Prava drama odvijala se juče u mestu Dolac na Lašvi kod Travnika, kada je u jednu porodičnu kuću ušla ogromna zmija. U kući su se u tom trenutku, kako stoji na Fejsbuk stranici vatrogasne jedinice Nova Bila, nalazila žena sa dvoje male dece, koja je… »
"Bila sam prestrašena, zvala sam komšije": Velika zmija ušla u porodičnu kuću kod Travnika, uhvatili je vatrogasci (foto)
Blic 20.06.2022
Prava drama odvijala se juče u mestu Dolac na Lašvi kod Travnika, kada je u jednu porodičnu kuću ušla ogromna zmija. U kući su se u tom trenutku, kako stoji na Fejsbuk stranici vatrogasne jedinice Nova Bila, nalazila žena sa dvoje male dece, koja je… »
Vesti dana »
Stiže vremenski preokret i nikad luđi finiš leta. Meteorolozi upalili alarme za Srbiju, evo kakav nas obrt čeka iz dana u dan!
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih
Kamenicama na sedište Euleksa u Prištini i tokom noći zbog presude vođama tzv. OVK
RTS pre 13 minutajoš 12 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Dvanaest osoba, uključujući dvoje dece, povređeno u raketnom napadu na Kijev; Gutereš spreman da bude domaćin pregovora
RTV pre 24 minutajoš 2 povezane
Šef Združenog generalštaba SAD o oružju u svemiru: Moramo biti spremni i za bitku oko Meseca
Radio 021 pre 29 minutajoš 2 povezane