Повезане вести
"Бићу звездин краљ": Црвено-бели представили Кангву
Вечерње новости 20.06.2022
Фудбалски клуб Црвена звезда представио је данас у Београду везног играча Кингса Кангву, своје прво појачање у летњем прелазном року. Овај 23-годишњи фудбалер је у Звезду стигао из Арсенала из Туле где је провео претходне три… »
Звезде представила прво појачање: Желим да постанем краљ
Спорт клуб 20.06.2022
Фудбалски клуб Црвена звезда представио је своје прво појачање овог прелазног рока. Реч је о Кингсу Кангви. Он је у Љутице Богдана стигао из Арсенала из Туле, а посебно задовољан због трансфера је био спортски директор клуба… »
Кангва представљен: Гроф ми је као отац, хоћу да постанем краљ Звезде
Нова 20.06.2022
Везни фудбалер Кингс Кангва представљен је као ново појачање Црвене звезде у понедељак Клуб из Љутице Богдана довео је 23-годишњег замбијског везисту, који је претходне три године провео у Арсеналу из Туле. Отуд и познаје… »
Могу да постанем краљ Црвене звезде! Кангва је прво појачање, а причао је о Грофу Божовићу - "Био ми је као отац!"
Мондо 20.06.2022
Кингс Кангва је први појачањае Црвене звезде овог лета. Кингс Кангва је први појачањае Црвене звезде овог лета. Црвена звезда је представила прво појачање за нову сезону! Кингс Кангва је стигао у Љутице Богдана и постао нови… »
Кингс Кангва представљен: "Могу постати краљ Црвене звезде, слободњаци су ми специјалност"
Спортске.нет 20.06.2022
Фудбалски клуб Црвена звезда представио је данас Кингса Кангву за новог играча. Кангва стиже као слободан играч из Арсенала из Туле. Репрезентативац је Замбије и игра у везном реду. "Нећу говорити много о себи. Видећете све на… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 3 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане