Повезане вести

Мамић осуо паљбу по 3 Хрватска репрезентативца: Модрића сам ја довео на овај ниво – нек каже да ништа нисам украо!

Мамић осуо паљбу по 3 Хрватска репрезентативца: Модрића сам ја довео на овај ниво – нек каже да ништа нисам украо!

Хот спорт 20.06.2022
„Узео сам га као избеглицу.“ Након одређених дешавања која се повезују са породицом Здравка Мамића, он је одржао конференцију за медије, на којој је између осталог причао и о појединим хрватским фудбалерима. Мамић је највише… »
Мамић "запалио" Хрватску: Модрића сам довео као избеглицу, а нема храбрости да каже да нисам ништа украо

Мамић "запалио" Хрватску: Модрића сам довео као избеглицу, а нема храбрости да каже да нисам ништа украо

Вечерње новости 20.06.2022
НИЈЕ Здравко Мамић дуго држао конференцију за медије, што је и сам потврдио, али је ову 20. јуна морао да одржи с обзиром на нека дешавања која се повезују са његовом породицом. ФОТО: Принтскрин Том приликом алфа и омега Динама… »
Мамић: Дошао као избеглица, Модрић нема храброст да каже да нисам ништа украо

Мамић: Дошао као избеглица, Модрић нема храброст да каже да нисам ништа украо

Нова 20.06.2022
Бивши председник Динама из Загреба одлучио је још једном да се огласи из места у ком се скрива. Већ четири године се скрива од хрватског правосуђа у Босни и Херцеговини, а са времена на време направи конференцију за медије на… »

Вести дана »