Povezane vesti
Idem kući da umrem! Voditeljka sebi predvidela najcrnju sudbinu: Samo par dana nakon tužnih reči stigla vest da je preminula!…
Kurir 20.06.2022
Poznata irska televizijska voditeljka Ejdin Kenedi preminula je u 43. godini od teške bolesti, prenosi "Daily Mail". Njena smrt usledila je samo nekoliko dana nakon što je priznala javnosti da je u bolnici i zamolila da se "mole za nju". Ejdin je… »
Mlada novinarka objavila dirljivu poruku o svojoj deci i ubrzo preminula: "Ako naletite na njih, čuvajte ih"
Telegraf 20.06.2022
Objavila je fotografije dece, kao i čestitku koju je dobila, a u kojoj je pisalo: "Za mamu, nadam se da ćeš uskoro ozdraviti. Puno te volim." Popularna irska televizijska voditeljka i novinarka Ejdin Kenedi preminula je u 43. godini nakon teške bolesti… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Spektakl u Beogradu na vodi: Pogledajte kako je izgledao dron šou i vatromet za doček Srpske nove godine (video)
Kurir pre 2 satajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana