Povezane vesti
„Više sam od prosrbina“: Neočekivana izjava Edija Rame u Prištini
Sputnik 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao „prosrpskog političara“, da je „mnogo više od toga“. „Što… »
"Ja sam Vučićev brat" Edi Rama šokirao izjavom u sred Prištine: Više sam od prosrbina
Srbija danas 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao "prosrpskog političara“, da je "mnogo više od toga". - Što… »
Rama: Ne treba nam radikalizovana Srbija…
Vesti online 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika kosovskog premijera Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao “prosrpskog političara”, da je mnogo više od toga, prenosi “Albanija post”. – Što se… »
Vesti dana »

Demonstranti na adresi vesića i Vučevića! U Kraljevu razbijeni prozori na prostorijama SNS, policiju gađaju flašama: U Beogradu protest ispred Pionirskog parka (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Izrael reagovao na britanski ultimatum: Starmer razbesneo Netanjahua: "Šteti naporima da se postigne primirje"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Vremenska prognoza za sredu, 30. jul: Danas oblačno sa slabom kišom
Beta pre 49 minutajoš 1 povezana

Oglasio se MUP saopštenjem zbog tuče ispred Marakane pred utakmicu Zvezda - Linkoln
Telegraf pre 44 minutajoš 6 povezanih

Mup se oglasio o tuči sa delijama ispred marakane: U napadu povređeno više policajaca
Kurir pre 39 minutajoš 3 povezane