Povezane vesti
„Više sam od prosrbina“: Neočekivana izjava Edija Rame u Prištini
Sputnik 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao „prosrpskog političara“, da je „mnogo više od toga“. „Što… »
"Ja sam Vučićev brat" Edi Rama šokirao izjavom u sred Prištine: Više sam od prosrbina
Srbija danas 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao "prosrpskog političara“, da je "mnogo više od toga". - Što… »
Rama: Ne treba nam radikalizovana Srbija…
Vesti online 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika kosovskog premijera Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao “prosrpskog političara”, da je mnogo više od toga, prenosi “Albanija post”. – Što se… »
Vesti dana »
CIK Kosova: Samoopredeljenju 42,91 odsto glasova, Srpska lista dobila podršku 6,17 odsto birača
N1 Info pre 29 minutajoš 29 povezanih
Zemljotres jačine 7,8 jedinica Rihtera pogodio Filipine – najmanje 12 mrtvih, izdato upozorenje na cunami
RTS pre 54 minutajoš 46 povezanih
Nafta poskupela posle razmene raketnih napada Izraela i Irana
Biznis.rs pre 14 minutajoš 25 povezanih
Tramp za FT: Netanjahu neće imati izbora nego da prihvati sporazum SAD s Iranom
Beta pre 14 minutajoš 23 povezane
Srbija ulazi u period visokih temperatura: Jedan datum posebno privlači pažnju meteorologa
Mondo pre 2 satajoš 21 povezana