Povezane vesti
„Više sam od prosrbina“: Neočekivana izjava Edija Rame u Prištini
Sputnik 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao „prosrpskog političara“, da je „mnogo više od… »
"Ja sam Vučićev brat" Edi Rama šokirao izjavom u sred Prištine: Više sam od prosrbina
Srbija danas 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao "prosrpskog političara“, da je "mnogo više od toga". -… »
Rama: Ne treba nam radikalizovana Srbija…
Vesti online 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika kosovskog premijera Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao “prosrpskog političara”, da je mnogo više od toga, prenosi “Albanija post”… »
Vesti dana »
Vlada Srbije sutra odlučuje da li će u sredu biti dan žalosti
Subotica.com pre 2 satajoš 86 povezanih
Haotičan početak drugog polugodišta u Srbiji, bunt prosvetara
BBC News pre 46 minutajoš 69 povezanih
Advokat Pavlović: Sud poništio našu odluku o obustavi rada, vlast izvršila opstrukciju
Beta pre 28 minutajoš 39 povezanih
"Tri mlada života su: Ugašena..." Raška tuguje za tinejdžerima koji su nastradali: "Pamtićemo ih dok smo živi"
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Saznajemo Uhapšeno troje zbog požara u staračkom domu kod Barajeva, stradalo osam ljudi
Telegraf pre 15 minutajoš 39 povezanih