Povezane vesti
„Više sam od prosrbina“: Neočekivana izjava Edija Rame u Prištini
Sputnik 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao „prosrpskog političara“, da je „mnogo više od toga“. „Što… »
"Ja sam Vučićev brat" Edi Rama šokirao izjavom u sred Prištine: Više sam od prosrbina
Srbija danas 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao "prosrpskog političara“, da je "mnogo više od toga". - Što… »
Rama: Ne treba nam radikalizovana Srbija…
Vesti online 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika kosovskog premijera Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao “prosrpskog političara”, da je mnogo više od toga, prenosi “Albanija post”. – Što se… »
Vesti dana »

Temperature danas do 38 stepeni: Od sutra pljuskovi i grmljavina, u delovima Srbije očekuje se i grad
NIN pre 22 minutajoš 39 povezanih

IDF napad Hamasa na vojni logor na jugu Pojasa Gaze ocenio kao svoj "neuspeh"
RTV pre 37 minutajoš 21 povezana

Zelenski spreman da se sretne sa Putinom: Predložio 3 lokacije, ovo su njegovi uslovi za sastanak
Telegraf pre 22 minutajoš 26 povezanih

EPS najavljuje poskupljenje struje i finansiranje iz sopstvenih sredstava uz stabilan rad kapaciteta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane