Povezane vesti
„Više sam od prosrbina“: Neočekivana izjava Edija Rame u Prištini
Sputnik 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao „prosrpskog političara“, da je „mnogo više od toga“. „Što… »
"Ja sam Vučićev brat" Edi Rama šokirao izjavom u sred Prištine: Više sam od prosrbina
Srbija danas 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao "prosrpskog političara“, da je "mnogo više od toga". - Što… »
Rama: Ne treba nam radikalizovana Srbija…
Vesti online 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika kosovskog premijera Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao “prosrpskog političara”, da je mnogo više od toga, prenosi “Albanija post”. – Što se… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Osumnjičenog prijavio porodični prijatelj, na pronađenim mecima pisalo 'O bela ćao'
BBC News pre 19 minutajoš 47 povezanih

Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 4 satijoš 20 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih

Pruga Novi Sad - Subotica: Mali očekuje skoro otvaranje, a stanice u lošem stanju
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane