Povezane vesti
Milanović: BiH da dobije status kandidata, njeno preskakanje nalikovalo bi sadizmu
Novi magazin 20.06.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ponovo se danas založio da se Bosni i Hercegovini dodeli status kandidata za ulazak u EU ocenivši da bi preskakanje te zemlje "nalikovalo sadizmu". "Ja sam za to da se celoj BiH, ne samo Hrvatima u BiH, da taj signal… »
Milanović se založio da se i BiH da status kandidata: Preskakanje nalik sadizmu
N1 Info 20.06.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ponovo se založio da se Bosni i Hercegovini dodeli status kandidata za ulazak u EU, ocenivši da bi preskakanje te zemlje "nalikovalo sadizmu". „Ja sam za to da se celoj BiH, ne samo Hrvatima u BiH, da taj signal da su… »
Milanović: BiH treba dati status kandidata za EU, u boljem je položaju od Ukrajine i Moldavije
Al Jazeera 20.06.2022
Ako sada ne damo BiH status kandidata onda ih praktički ne percipiramo kao državu, rekao je hrvatski predsjednik. Hrvatski predsjednik Zoran Milanović ponovio je u ponedjeljak da Bosni i Hercegovini treba dati status kandidata za Evropsku uniju, kao i… »
Milanović: BiH treba dati status kandidata za EU
RTV 20.06.2022
ZAGREB - Hrvatski predsednik Zoran Milanović ponovio je danas da Bosni i Hercegovini treba dati status kandidata za Evropsku uniju, kao i Ukrajini, koja je, prema njegovom mišljenju, u mnogo težem položaju od BiH. Kako je ocenio Milanović, drugačiji… »
Vesti dana »

Frans pres piše da Vučić putuje u Kinu da bi se sastao sa Sijem i Putinom koji su mu bliski
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih

VIDEO Nakon koškanja građana i policije: Kod DIF-a mirno, studenti izašli iz zgrade fakulteta
Radio 021 pre 1 satjoš 30 povezanih

Gimnazijalci: Početak nove školske godine više ne simbolizuje radost, već opomenu “na sistem koji je zakazao i cenu koju su nevini platili“
RTV Novi Pazar pre 11 minutajoš 75 povezanih

Detalji o NOVOJ uredbi! Koji proizvodi su jeftiniji, prava građana Srbije i kazne do 150.000 dinara
Telegraf pre 46 minutajoš 42 povezane

Stotine mrtvih i oko 2.800 povređenih u zemljotresu u Avganistanu, kažu vlasti
BBC News pre 17 minutajoš 44 povezane