Повезане вести
Милановић: БиХ да добије статус кандидата, њено прескакање наликовало би садизму
Нови магазин 20.06.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић поново се данас заложио да се Босни и Херцеговини додели статус кандидата за улазак у ЕУ оценивши да би прескакање те земље "наликовало садизму". "Ја сам за то да се целој БиХ, не само… »
Милановић се заложио да се и БиХ да статус кандидата: Прескакање налик садизму
Н1 Инфо 20.06.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић поново се заложио да се Босни и Херцеговини додели статус кандидата за улазак у ЕУ, оценивши да би прескакање те земље "наликовало садизму". „Ја сам за то да се целој БиХ, не само Хрватима у… »
Милановић: БиХ треба дати статус кандидата за ЕУ, у бољем је положају од Украјине и Молдавије
Ал Јазеера 20.06.2022
Ако сада не дамо БиХ статус кандидата онда их практички не перципирамо као државу, рекао је хрватски предсједник. Хрватски предсједник Зоран Милановић поновио је у понедјељак да Босни и Херцеговини треба дати статус кандидата за… »
Милановић: БиХ треба дати статус кандидата за ЕУ
РТВ 20.06.2022
ЗАГРЕБ - Хрватски председник Зоран Милановић поновио је данас да Босни и Херцеговини треба дати статус кандидата за Европску унију, као и Украјини, која је, према његовом мишљењу, у много тежем положају од БиХ. Како је оценио… »
Вести дана »
ИАЕА тврди: Након земљотреса, нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима
Вечерње новости пре 2 сатајош 29 повезаних
ТСЦ прекинуо црни низ: Јовановићи пресудили Спартаку усред Суботице!
Хот спорт пре 26 минутајош 33 повезане
Уживо: Ове локације немају другу пумпу осим НИС-ове, министарка најавила план
Блиц пре 30 минутајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 7 сатијош 29 повезаних
Зеленски стигао у Брисел: Предстоје разговори са Рутеом, Фон дер Лајен и Коштом (видео)
Вечерње новости пре 46 минутајош 87 повезаних