Povezane vesti
Biljana Tipsarević ne želi više da ćuti o Janku, razotkrila istinu o braku: Nikada mi u životu ništa nije pomogao…
Svet & Skandal 20.06.2022
Isplivali detalji braka Biljane i Janka Uspešna modna kreatorka Biljana Tipsarević progovorila je o svojim počecima, ali i o tome kako je osećala predrasude jer joj je muž Janko Tipsarević. Pročitajte: Opaka bolest mu je promenila život iz korena – Janko… »
Osećala sam predrasude jer mi je muž Janko Tipsarević! Biljana progovorila o svom strastvenom poslu nikada mi zapravo nije…
Kurir 20.06.2022
Uspešna modna kreatorka Biljana Tipsarević progovorila je o svojim počecima, ali i o tome kako je osećala predrasude jer joj je muž Janko Tipsarević. Naime, modna kreatorka je istakla da joj muž nikada nije pomogao i da je sve uspela sama. - Kada sam… »
Vesti dana »
Viktor Orban se oglasio dan nakon poraza na izborima: Otkrio naredne korake i zahvalio se biračima
Mondo pre 46 minutajoš 36 povezanih
Kulminacija! Američki nosač aviona na 200 km od Irana: 15 ratnih brodova zatvorilo Ormuski moreuz!
Kurir pre 32 minutajoš 108 povezanih
Vučić: Očekujem da uskoro potpišemo međudržavni sporazum sa MOL-om oko NIS-a
NIN pre 37 minutajoš 233 povezane
Zbog povratka građana sa odmora, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima
N1 Info pre 8 satijoš 22 povezane