Povezane vesti
Biljana Tipsarević ne želi više da ćuti o Janku, razotkrila istinu o braku: Nikada mi u životu ništa nije pomogao…
Svet & Skandal 20.06.2022
Isplivali detalji braka Biljane i Janka Uspešna modna kreatorka Biljana Tipsarević progovorila je o svojim počecima, ali i o tome kako je osećala predrasude jer joj je muž Janko Tipsarević. Pročitajte: Opaka bolest mu je promenila život iz korena – Janko… »
Osećala sam predrasude jer mi je muž Janko Tipsarević! Biljana progovorila o svom strastvenom poslu nikada mi zapravo nije…
Kurir 20.06.2022
Uspešna modna kreatorka Biljana Tipsarević progovorila je o svojim počecima, ali i o tome kako je osećala predrasude jer joj je muž Janko Tipsarević. Naime, modna kreatorka je istakla da joj muž nikada nije pomogao i da je sve uspela sama. - Kada sam… »
Vesti dana »
Đukanović: Visoki savet sudstva da reaguje na sve sudije koje su dale podršku studentima
Novi magazin pre 44 minutajoš 23 povezane
"Obaraćemo ruske avione i dronove": Ovakvu pretnju Putin nije dobio od početka rata u Ukrajini
Mondo pre 4 satijoš 51 povezana
Počinje prijava nelegalnih objekata: Od sutra ujutru radi digitalna platforma, cilj evidentirati 4,8 miliona objekata
Glas juga pre 4 satijoš 34 povezane