Povezane vesti
Biljana Tipsarević ne želi više da ćuti o Janku, razotkrila istinu o braku: Nikada mi u životu ništa nije pomogao…
Svet & Skandal 20.06.2022
Isplivali detalji braka Biljane i Janka Uspešna modna kreatorka Biljana Tipsarević progovorila je o svojim počecima, ali i o tome kako je osećala predrasude jer joj je muž Janko Tipsarević. Pročitajte: Opaka bolest mu je promenila život iz korena – Janko… »
Osećala sam predrasude jer mi je muž Janko Tipsarević! Biljana progovorila o svom strastvenom poslu nikada mi zapravo nije…
Kurir 20.06.2022
Uspešna modna kreatorka Biljana Tipsarević progovorila je o svojim počecima, ali i o tome kako je osećala predrasude jer joj je muž Janko Tipsarević. Naime, modna kreatorka je istakla da joj muž nikada nije pomogao i da je sve uspela sama. - Kada sam… »
Vesti dana »
Uhapšene četiri osobe, falsifikovale 120 diploma i svedočanstava različitih škola
Danas pre 42 minutajoš 67 povezanih
RHMZ izdao upozorenje na nepogode sa grmljavinom za danas i sutra
Nedeljnik pre 2 satajoš 40 povezanih
Nastavljeno suđenje u slučaju "Generalštab" – sekretarka Ministarstva kulture odbacila optužbe
RTS pre 52 minutajoš 25 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, Hezbolah izveo više napada raketama i dronovima na izraelske trupe na jugu Libana
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Analiza: Mercov predlog o proširenju EU otvara ključna pitanja
Radio sto plus pre 27 minutajoš 20 povezanih