Povezane vesti
Više sam od prosrbina! Rama: komentarisao prozivke da je političar prosrpske orijentacije pa sve šokirao - ja sam Vučićev brat!…
Kurir 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama rekao je, povodom medijskih napisa koji su se pojavili nakon objave zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Besnika Bisljimija u kojoj ga je označio kao "prosrpskog političara", da je "mnogo više od toga". "Što… »
Rama: Ne želim da se mešam u dijalog Beograda i Prištine
Dnevnik 20.06.2022
PRIŠTINA: Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas u Prištini da ne želi da se meša u dijalog Beograda i Prištine, da je to, kako je naveo, unutrašnje pitanje i da je važno da drugačiji pristup Albanije prema Srbiji ne šteti krajnjem cilju. On je… »
"Ja sam Vučićev brat": Rama o tvrdnjama da je "prosrpski" orijentisan
Euronews 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas u Prištini da ne želi da se meša u dijalog Beograda i Prištine, da je to, kako je naveo, unutrašnje pitanje i da je važno da drugačiji pristup Albanije prema Srbiji ne šteti krajnjem cilju. On je dodao da su to… »
Vesti dana »

Veliki protestni skup građana sinoć održan u Valjevu; zadržano 15 osoba
ObjektiVa pre 2 satajoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Vodio Srbiju do zlata, postao MVP, pa poručio: „Ovo će se pamtiti celog života, niko nije očekivao…“
Nova pre 41 minutajoš 27 povezanih

"Nastavićemo da ciljamo rusku ratnu ekonomiju" EU: iznela najnoviji plan da bi Putin prihvatio mir: "Biće predstavljen u septembru"
Blic pre 6 minutajoš 166 povezanih