Povezane vesti
"Udarali su me lopatom po glavi!" Muškarca u Grockoj mučki zlostavljala bivša i njen dečko, posle batina mu tražili kafu
Mondo 20.06.2022
Muškarca su u Grockoj zlostavljali i tukli njegova bivša žena i njen partner. Muškarca su u Grockoj zlostavljali i tukli njegova bivša žena i njen partner. Bivša supruga M.L. (46) i njen sadašnji emotivni partner B.G. (53) su u beogradskom naselju Grocka… »
Dejan (50) iz grocke preživeo mučenje u rođenoj kući Bivša žena i njen novi dečko me tukli celu noć pa tražili da im skuvam…
Kurir 20.06.2022
Dejan P. (50) iz beogradskog naselja Grocka prošlog četvrtka je preživeo nesvakidašnje zlostavljanje i mučenje. Zbog onoga što su uradili nesrećnom čoveku u pritvoru se trenutno nalaze njegova bivša supruga Merima L. (46), sa kojim inače ima dvoje dece… »
Vesti dana »
Ova odluka ostaje na snazi: Mađar o kupovini ruske nafte i saradnji sa Moskvom
Mondo pre 17 minutajoš 26 povezanih
Počela američka blokada Ormuskog moreuza, Tramp objavio da će eliminisati sve iranske brodove koji se približe
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 86 povezanih
BLOG UŽIVO Mađar najavio da će gasiti informativni program državne TV: "Novinari da ažuriraju biografije, nisu mogli da isprate moj tempo tokom kampanje"
Nova pre 17 minutajoš 191 povezana
Peter Mađar obećao: Istraživanje korupcije, otpuštanje partijskih kadrova, raspuštanje državne TV
Pravo u centar pre 42 minutajoš 23 povezane
Devojka povređena kod Aleksinca u životnoj opasnosti, vozaču određen pritvor
NIN pre 5 satijoš 28 povezanih