Повезане вести
Пропале љубави звезда Гранда: Завели колеге, па пукли брже него што су мислили, љубав или маркетинг
Блиц 21.06.2022
Популарно такмичење "Звезде Гранда", изнедрило је многе младе звезде, а током такмичења родиле су се и многе љубави. Ипак, неке и нису дуго потрајале, док су поједине крунисане браком и трају већ годинама. Као бомба… »
Све пропале љубави „Звезда Гранда“: Исак и Александра су последњи у низу
Нова 21.06.2022
Популарни такмичарски програм створио је многе звезде које су напредовале и изградиле музичке каријере, али је и био погодно место за рађање љубави између појединих кандидата. Неке љубави су опстале, па су чак и крунисане… »
Дефинитивно крај још једне зг љубави Исак потврдио да више није са Александром: Тачно је, раскинули смо! Ево у каквим су…
Курир 21.06.2022
Као бомба одјекнула је вест да Исак Шабановић и Александра Младеновић више нису заједно. Потом се у медијима појавила информација да до раскида није дошло већ да је реч о маркентишком трику и да су само желели да их тако… »
Александра Младеновић посред леђа “крије” тетоважу од 4 речи које сви желе да чују
Вести онлине 21.06.2022
Популарна певачица Александра Младеновић показала је “скривену” тетоважу насред леђа, с прелепим значењем. Александра се појавила на промоцији албума колегинице Надице Адемов, а том приликом блистала је у црној хаљини с… »
Младеновићка слагала да је раскинула са Исаком? Откривамо! Ево шта се крије иза Александриног иступања у јавност о краху…
Блиц 21.06.2022
Певачица Александра Младеновић појавила се синоћ у јавности и окупљеним припадницима седме силе рекла да више није у вези са колегом Исаком Шабановићем. Међутим, како "Блиц" сазнаје, истина је другачија. Јуче је као… »
Раскинули Александра Младеновић и исак шабановић: Признала све: "Ми смо два света! Не бих ни објавила да смо заједно да нас…
Блиц 20.06.2022
Певачица Александра Младеновић појавила се вечерас у јавности и окупљеним припадницима седме силе признала да више није у вези са колегом Исаком Шабановићем. - Дошла сам сама, дечка немам. Слободна сам. Просто се нисмо… »
Вести дана »

Вучевић у Пионирском парку: Сигуран сам да најмање 200.000 студената подржава ову борбу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Мост се срушио и пао на путнички воз: Трагедија у Русији: Има мртвих
Блиц пре 3 сатајош 7 повезаних

Мерц ће се у четвртак састати са Трампом у Вашингтону: Ово ће бити теме састанка немачког канцелара и лидера САД
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана