Повезане вести
Директна уцена из Европе: Србија мора да уведе санкције Русији
Правда 21.06.2022
Србија мора да се одлучи на чијој страни жели да буде, поручила је председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен. "Ми желимо Србију уз нас, али за то су нам потребни јасни докази да та земља дели наше вредности, на пример… »
Фон дер Лајен: Србија мора да се одлучи на чијој је страни - да ли дели ЕУ вредности и одбија руску инвазију
Блиц 21.06.2022
Србија мора да се одлучи на чијој страни жели да буде, поручила је председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен. - Ми желимо Србију уз нас, али за то су нам потребни јасни докази да та земља дели наше вредности, на пример… »
Фон дер Лајен: Србија мора да одлучи на чијој страни жели да буде
Нова 21.06.2022
Србија мора да се одлучи на чијој страни жели да буде, поручила је председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен. „Ми желимо Србију уз нас, али за то су нам потребни јасни докази да та земља дели наше вредности, на пример… »
Вон дер Леиен: Србија се мора одлучити
Ал Јазеера 21.06.2022
Челница Европске комисије је казала да су готово све земље Западног Балкана на европском путу даље од Украјине. Србија се мора одлучити на чијој страни жели бити, поручила је предсједница Европске комисије Урсула Вон дер Леиен… »
Фон дер Лајен: Србија мора да се одлучи на чијој страни жели да буде, очекујемо да сви вучемо исту страну ужета
Еуроневс 21.06.2022
Србија мора да се одлучи на чијој страни жели да буде, поручила је председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен. "Ми желимо Србију уз нас, али за то су нам потребни јасни докази да та земља дели наше вредности, на пример… »
Нови притисци на нашу земљу! Фон дер Лајен упутила јасну поруку: "Србија мора да стане уз Европу"
Србија данас 21.06.2022
Србија мора да се одлучи на чијој страни жели да буде, поручила је председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен. - Ми желимо Србију уз нас, али за то су нам потребни јасни докази да та земља дели наше вредности, на пример… »
Фон дер Лајен: Србија мора да се одлучи на чијој страни жели да буде, ми је желимо уз нас
Телеграф 21.06.2022
Подвукла је да је спољнополитичко опредељење кандидата веома битно. Србија мора да се одлучи на чијој страни жели да буде, поручила је председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен. - Ми желимо Србију уз нас, али за то су… »
Вести дана »
Ново упозорење РХМЗ: Ледена киша током ноц́и, могуц́и проблеми у снабдевању струјом и грејањем
Спутник пре 1 сатјош 38 повезаних
Преминуо музичар Љуба Нинковић, оснивач групе С времена на време
Ист медиа пре 2 сатајош 35 повезаних
Запаљен бадњак испред Храма Светог Саве; Велики број верника у порти манастира Грачаница
РТВ пре 0 минутајош 40 повезаних
Спремају се џакови како би се направио бедем: Критично у овом делу Србије, прете поплаве
Мондо пре 3 сатајош 33 повезане