Повезане вести
"Поднео сам оставку и она је одобрена": Качињски поднео оставку на функцију у Влади Пољске
Еуроневс 21.06.2022
Лидер пољске владајуће партије Право и правда (ПиС) и заменик премијера Јарослав Качињски, поднео је оставку на функцију у влади, преноси Ројтерс. "Ја у овом тренутку нисам у влади. Већ сам поднео оставку премијеру и она је… »
Качински напустио место у влади Пољске да би се усредсредио на изборе
Данас 21.06.2022
Најмоћнији пољски политичар, вођа владајуће конзервативне партије Јарослав Качински изјавио је данас да је напустио своје место заменика премијера да би се усредсредио на странку и предстојеће изборе. Потез вође партије Право и… »
Јарослав Качињски поднео оставку на све функције у пољској влади
Н1 Инфо 21.06.2022
Јарослав Качињски, лидер пољске владајуће странке Право и правда (ПиС) и потпредседник владе, поднео је оставку на своју дужност у влади, објавила је у уторак пољска новинска агенција ПАП. „У овом тренутку више нисам члан… »
Качињски напушта владу: Поднео оставку због избора, наследиће га шеф националне одбране
Блиц 21.06.2022
Лидер пољске владајуће странке Право и правда Јарослав Качињски поднео је оставку на место заменика премијера. -Више нисам у влади. Премијер Матеуш Моравјецки и, колико знам, председник Анџеј Дуда прихватили су моју оставку -… »
Најмоћнији човек у Пољској се повлачи: Качињски поднео оставку
Нова 21.06.2022
Јарослав Качињски, лидер пољске владајуће странке Право и правда (ПиС) и потпредседник владе, поднео је оставку на своју дужност у влади. „У овом тренутку више нисам члан владе. Поднео сам предлог оставке премијеру и он га је… »
Вести дана »
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
Н1 Инфо пре 43 минутајош 31 повезана
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 2 сатајош 34 повезане
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 3 сатајош 51 повезана
Нема титуле за првака Формуле 1: Ево зашто је ФИА одбила да му уручи пехар
Мондо пре 2 сатајош 47 повезаних