Povezane vesti

Krstimir naslednik dede Đorđa: Zejtinlik ima novog čuvara

Krstimir naslednik dede Đorđa: Zejtinlik ima novog čuvara

Pravda 21.06.2022
Novi čuvar Srpskog vojničkog groblja na Zejtinliku u Solunu je Krstimir Copas, po ocu Grk, a po majci Srbin. On će pored dosadašnjeg čuvara, omiljenog, legendarnog i u našem narodu veoma poštovanog dede Đorđa Mihailovića (94), a sa suprugom Olgom Tasić… »
Po ocu Grk, po majci Srbin: Ko je novi čuvar Zejtinlika koji menja deda Đorđa

Po ocu Grk, po majci Srbin: Ko je novi čuvar Zejtinlika koji menja deda Đorđa

Nova 21.06.2022
"Dobar dan. Ja sam Krstimir. Dobro nam došli", tako goste, uz topao osmeh i čvrst stisak ruke, dočekuje novi čuvar Srpskog vojničkog groblja na Zeltinliku u Solunu. Nasledio je 94-godišnjeg Đorđa Mihailovića, legendarnog čuvara, koji je, kako Krstimir… »
Novi čuvar groblja na Zejtinliku: Deda Đorđa su malo izdale noge, ali drži se

Novi čuvar groblja na Zejtinliku: Deda Đorđa su malo izdale noge, ali drži se

N1 Info 21.06.2022
"Dobar dan. Ja sam Krstimir. Dobro nam došli", tako goste, uz topao osmeh i čvrst stisak ruke, dočekuje novi čuvar Srpskog vojničkog groblja na Zeltinliku u Solunu. Nasledio je 94-godišnjeg Đorđa Mihailovića, legendarnog čuvara, koji je, kako Krstimir… »
Novi čuvar na Zejtinliku Krstimir Copas: Deda Đorđa su malo izdale noge, ali drži se

Novi čuvar na Zejtinliku Krstimir Copas: Deda Đorđa su malo izdale noge, ali drži se

Danas 21.06.2022
„Dobar dan. Ja sam Krstimir. Dobro nam došli“, tako goste, uz topao osmeh i čvrst stisak ruke, dočekuje novi čuvar Srpskog vojničkog groblja na Zejtinliku u Solunu. Nasledio je 94-godišnjeg Đorđa Mihailovića, legendarnog čuvara, koji je, kako Krstimir… »

Vesti dana »

Nastavlja se SLS: Zvezda u Nišu, Partizan bez Grobara gosti Lučance

Nastavlja se SLS: Zvezda u Nišu, Partizan bez Grobara gosti Lučance

Sportski žurnal pre 14 minutajoš 26 povezanih
Batler novo pojačanje Crvene zvezde

Batler novo pojačanje Crvene zvezde

Sportski žurnal pre 44 minutajoš 20 povezanih
Ministar trgovine najavljuje izmenu uredbe o ograničenju marži

Ministar trgovine najavljuje izmenu uredbe o ograničenju marži

Vesti online pre 18 minutajoš 13 povezanih