Повезане вести

Крстимир наследник деде Ђорђа: Зејтинлик има новог чувара

Крстимир наследник деде Ђорђа: Зејтинлик има новог чувара

Правда 21.06.2022
Нови чувар Српског војничког гробља на Зејтинлику у Солуну је Крстимир Цопас, по оцу Грк, а по мајци Србин. Он ће поред досадашњег чувара, омиљеног, легендарног и у нашем народу веома поштованог деде Ђорђа Михаиловића (94), а… »
По оцу Грк, по мајци Србин: Ко је нови чувар Зејтинлика који мења деда Ђорђа

По оцу Грк, по мајци Србин: Ко је нови чувар Зејтинлика који мења деда Ђорђа

Нова 21.06.2022
"Добар дан. Ја сам Крстимир. Добро нам дошли", тако госте, уз топао осмех и чврст стисак руке, дочекује нови чувар Српског војничког гробља на Зелтинлику у Солуну. Наследио је 94-годишњег Ђорђа Михаиловића, легендарног чувара… »
Нови чувар гробља на Зејтинлику: Деда Ђорђа су мало издале ноге, али држи се

Нови чувар гробља на Зејтинлику: Деда Ђорђа су мало издале ноге, али држи се

Н1 Инфо 21.06.2022
"Добар дан. Ја сам Крстимир. Добро нам дошли", тако госте, уз топао осмех и чврст стисак руке, дочекује нови чувар Српског војничког гробља на Зелтинлику у Солуну. Наследио је 94-годишњег Ђорђа Михаиловића, легендарног чувара… »
Нови чувар на Зејтинлику Крстимир Цопас: Деда Ђорђа су мало издале ноге, али држи се

Нови чувар на Зејтинлику Крстимир Цопас: Деда Ђорђа су мало издале ноге, али држи се

Данас 21.06.2022
„Добар дан. Ја сам Крстимир. Добро нам дошли“, тако госте, уз топао осмех и чврст стисак руке, дочекује нови чувар Српског војничког гробља на Зејтинлику у Солуну. Наследио је 94-годишњег Ђорђа Михаиловића, легендарног чувара… »

Вести дана »