Povezane vesti
"Ne samo da sam prosrpski nastrojen, ja sam Vučićev brat" - Rama ne želi da se meša u dijalog
Telegraf 21.06.2022
Rama izjavio da ne želi da se meša u dijalog Beograda i Prištine. Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas u Prištini da ne želi da se meša u dijalog Beograda i Prištine, da je to, kako je naveo, unutrašnje pitanje i da je važno da drugačiji pristup… »
"Ja sam Vučićev brat": Rama: Ne želim da se mešam u dijalog Beograda i Prištine
Blic 20.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas u Prištini da ne želi da se meša u dijalog Beograda i Prištine, da je to, kako je naveo, unutrašnje pitanje i da je važno da drugačiji pristup Albanije prema Srbiji ne šteti krajnjem cilju. On je dodao da su to… »
Vesti dana »

"Kako nemate malo griže savesti": Rasprava poslanika u Skupštini Srbije, pominjao se Nacionalnom stadion, novi zakoni, pad nadstrešnice i "najsmešniji virus" (video)
Blic pre 18 minutajoš 36 povezanih

Građani ushićeni što će među prvima ići brzim vozom do Subotice! Mi smo ovo jedva dočekali, ponosni smo što se Srbija razvija! (foto/video)
Alo pre 29 minutajoš 26 povezanih

Posle snega – povratak miholjskog leta, temperature u poslednjoj dekadi oktobra i do 25 stepeni
RTS pre 1 satjoš 24 povezane