Повезане вести
Брнабић: Радници Фијата изабрали улицу уместо преговоре
Политика 21.06.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да су радници Фијата у Крагујевцу одлучили да изађу на улицу и организују протесте уместо да наставе преговоре са владом и поручила им да увек могу да јој се обрате за наставак разговора… »
Фијатови радници изгубили стрпљење: Сутра организују блокаде Београда
Радио 021 21.06.2022
Фијатови радници кренуће сутра аутобусима за Београд где ће протестовати и организовати блокаде, јер Влада Србије није испунила ниједан њихов захтев у вези са њиховим будућим радним статусом. Представник Самосталног синдиката… »
Преговори, протести, отворена питања – и даље непозната судбина радника "Фијата"
РТС 21.06.2022
Очекивана понуда отпремнине или другог запослења није стигла до радника крагујевачког "Фијата". Неки представници синдиката тврде да су се на протесте одлучили, јер су пропали преговори с Владом. Премијерка каже радници "Фијата"… »
„Отишли смо са живцима“: Радници Фијата најавили блокаде, Брнабић каже – ту сам
Н1 Инфо 21.06.2022
После блокаде магистралног пута Крагујевац–Чачак, радници Фијата најављују да ће сутра доћи у Београд и блокирати улице у центру града. Премијерка Србије Ана Брнабић тврди да преговори нису завршени, и да је она ту за раднике, у… »
Глас Шумадије 21.06.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да су радници Фијата у Крагујевцу одлучили да изађу на улицу и организују протесте уместо да наставе преговоре са владом и поручила им да увек могу да јој се обрате за наставак разговора… »
Београд сутра стаје: Радници Фијата изгубили стрпљење, почињу блокаде
Нова 21.06.2022
Након застоја у преговорима између представника радника Фијата и Владе Србије, чланови синдиката ове фирме и други радници одлучили су да сутра блокирају Београд. Како тврди члан Преговарачког тима радника Фијата Игор Анђић, из… »
Фијатови радници из Крагујевца долазе сутра у Београд да протестују
Глас Шумадије 21.06.2022
Фијатови радници кренуће сутра аутобусима за Београд где ће протестовати и организовати блокаде, јер Влада Србије није испунила ни један њихов захтев у вези са њиховим будућим радним статусом. Представник Самосталног синдиката… »
РТК 21.06.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је да су радници Фијата у Крагујевцу одлучили да изађу на улицу и организују протесте уместо да наставе преговоре са владом и поручила им да увек могу да јој се обрате за наставак разговора, али не… »
Запослени Фиата најавили за среду протест у Београду
Бизнис.рс 21.06.2022
Радници фабрике у Крагујевцу револтирани због изостанка писаних гаранција. Радници фабрике аутомобила Фиат из Крагујевца кренуће сутра аутобусима за Београд, где ће протестовати и организовати блокаде јер им Влада Србије, како… »
Запослени у Фијат Србији не одустају од протеста у Београду
РТВ 21.06.2022
КРАГУЈЕВАЦ - Представници преговарачког тима запослених у крагујевачкој фабрици Фијат Србија изјавили су данас за Тањуг да нису добили одговор на захтеве упућене Влади Србије и Стелантису и најавили да ће сутра доћи у Београд да… »
Крагујевачки радници сутра крећу у блокаду Београда
Прессек 21.06.2022
Незадовољни радници Фијата кренуће сутра у Београд. То је за портал Прессек потврдио Игор Анђић, један од представника крагујевачких радника. Он је истакао да до договора није дошло и да се радници данас нико из Владе није… »
Синдикални лидер у Фијату каже да су преговори пропали, за сутра најављује блокаду улица у Београду
РТС 21.06.2022
Један од синдикалних лидера у крагујевачкој фабрици аутомобила Зоран Миљковић каже да су преговори радника Фијата, компаније Стелантис и Владе Србије пропали није објављен број радника који су се пријавили за одлазак у… »
Брнабић о Фијату: „Ту сам дан, ноћ, викенд, како год“ – нека дођу на преговоре
Нова 21.06.2022
Председница Владе Србије Ана Брнабић је изјавила да радници Фијата увек могу да дођу у Владу Србије како би се преговори наставили. „Да будем искрена, не знам шта радници чекају. Радници су прекинули преговоре и рекли да су… »
Премијерка Брнабић: Не видим шта би радници Фијата тражили на улици, а не на преговорима у Влади! Знају где сам, дан, ноћ…
Курир 21.06.2022
Ја не могу никога да натерам да разговара или да преговара. Ја сам ту, знају где сам, ту сам - дан, ноћ, викенд, рекла је премијерка. БЕОГРАД - Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да радници Фијата могу да преговорају… »
Брнабић о Фијату: Не знам шта радници траже на улици, нека дођу на преговоре
Н1 Инфо 21.06.2022
Председница Владе Србије Ана Брнабић је изјавила да радници Фијата увек могу да дођу у Владу Србије како би се преговори наставили. „Да будем искрена, не знам шта радници чекају. Радници су прекинули преговоре и рекли да су… »
Брнабић: Радници Фиата изабрали улицу уместо преговоре
ИнфоКГ 21.06.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је да су радници Фиата у Крагујевцу одлучили да изађу на улицу и организују протесте уместо да наставе преговоре са Владом, пише Тањуг, а преноси РТС. Председница Владе Ана Брнабић је радницима… »
РТВ 21.06.2022
ПОЖАРЕВАЦ - Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да су радници Фијата у Крагујевцу одлучили да изађу на улицу и организују протесте уместо да наставе преговоре са владом и поручила им да увек могу да јој се обрате за наставак… »
Брнабић поручила Фијатовим радницима да се врате на преговоре са Владом
Слободна Европа 21.06.2022
Након што су незадовољни радници фабрике аутомобила Фијат најавили да ће блокирати улице Београда, премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да радници могу да наставе преговоре о својим захтевима са Владом и да не види шта би… »
Еуроневс 21.06.2022
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да су радници Фијата у Крагујевцу одлучили да изађу на улицу и организују протесте уместо да наставе преговоре са владом. Она је на питање новинара Еуроневс-а рекла да су радници… »
Телеграф 21.06.2022
ротест је уследио након што је истекао рок за пријављивање радника за рад у Словачкој. Премијерка Ана Брнабић изјавила је да су радници Фијата у Крагујевцу одлучили да изађу на улицу и организују протесте уместо да наставе… »
Радници Фијата: Преговори пропали, у среду блокада улица Београда
Н1 Инфо 21.06.2022
Преговори радника Фијата и послодаваца компаније Стелантис и Владе Србије од поднева су дефинитивно пропали и незадовољни радници кренуће сутра у Београд у блокаде. „Преговори су и званично пропали. Ми се сутра у 10:30 окупљамо… »
Радници Фијата: Блокираћемо Београд
Нова 21.06.2022
"Влада Србије и Стелантис толико су одужили преговоре о будућности радника Фијата, тако да смо ми одлучили да ако данас не буде добре понуде, и ако покушају да нас развлаче и сутра, у 10.30 крећемо за Београд и блокираћемо улице… »
Радници Фиата најављују блокаду улица у Београду: Ако не буде добре понуде…
ИнфоКГ 21.06.2022
"Влада Србије и Стеллантис толико су одужили преговоре о будућности радника Фиата, тако да смо ми одлучили да ако данас не буде добре понуде, и ако покушају да нас развлаче и сутра, у 10:30 крећемо за Београд и блокираћемо улице… »
Радници Фијата најављују блокаду улица у Београду: Ако не буде добре понуде…
Глас Шумадије 21.06.2022
„Влада Србије и Стелантис толико су одужили преговоре о будућности радника Фијата, тако да смо ми одлучили да ако данас не буде добре понуде, и ако покушају да нас развлаче и сутра, у 10.30 крећемо за Београд и блокираћемо улице… »
Радници Фијата најављују блокаду улица у Београду: “Ако не буде добре понуде и покушају да нас развлаче…”
Недељник 21.06.2022
ЕПА/СРДЈАН СУКИ “Влада Србије и Стелантис толико су одужили преговоре о будућности радника Фијата, тако да смо ми одлучили да ако данас не буде добре понуде, и ако покушају да нас развлаче и сутра, у 10.30 крећемо за Београд и… »
Вести дана »

Састају се Путин и Зеленски? Трамп верује да још увек постоји могућност да дође до директног сусрета
Курир пре 24 минутајош 64 повезане

Ђоковић после новог пораза од Синера: Као да је протутњао воз
Спортски журнал пре 8 минутајош 59 повезаних

Кфор потврдио изјаве тзв. КБС да су грешком скренули, поручују да су спремни да одговоре
РТС пре 1 сатјош 27 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за награду Сахаров: Одлука током пленарног заседања ЕП у Стразбуру 23. октобра
Еуроневс пре 8 сатијош 16 повезаних

Нешовић: Процедура избора директора Пете београдске гимназије биће спроведена у складу са законом
НИН пре 9 сатијош 35 повезаних