Povezane vesti
Deda s tare mi sredio pluća, a baba iz lajkovca namestila želudac! Ispovest Čede Jovanovića - ovakvog ga ne znate
Mondo 21.06.2022
Čeda je u svojoj ispovesti rekao da veruje i dalje u medicinu, a za metodu lečenja tinkturama i gladovanjem kaže da nije nadrilekarstvo. Čeda je u svojoj ispovesti rekao da veruje i dalje u medicinu, a za metodu lečenja tinkturama i gladovanjem kaže da… »
Prvo je rekla ju, ju, ju, pa mi stavila malu sveću na pupak: Čeda Jovanović opisao kako mu je baba iz Lajkovca nameštala…
Kurir 21.06.2022
Lider LDP-a Čedomir Jovanović u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir opisao je svoju borbu sa tri teške upale pluća zbog korona virusa i kako su lekari tri puta ozbiljno sumnjali da ima rak. Jovanović je, između ostalog otkrio da je kod dede na Tari doživeo… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi" Ena Čolić prvi put oči u oči nakon Elite: "Nije mi svejedno"
Telegraf pre 4 satijoš 2 povezane