Povezane vesti
Pronađeno beživotno telo žene koja se utopila u Zlatarskom jezeru
Glas Zapadne Srbije 21.06.2022
Nova Varoš - Ronioci Žandarmerije oko 10.30 jutros izvukli su beživotno telo Bojane M. iz Nove Varoši koja se juče u popodnevnik časovima utopila u Zlatarskom jezeru. Inače, Bojana M. nastradala je nekoliko stotina metara od restorana u kojem je radila… »
"Žao mi je što je nisam spasio": Senad poslednji video Bojanu kako ulazi u jezero, nije stigao da je upozori
Telegraf 21.06.2022
Senad je video nesrećnu 38-godišnjakinju neposredno pre utapanja, pozdravili su se. Mnogo mi je žao što u tom trenutku nisam mogao ništa da učinim kako bih spasio njen život, krivo mi je, ovako govori Senad Hadži Ibrahimović, očevidac tragičnog događaja… »
Krivo mi je što nisam uspeo da u tom trenutku učinim više i spasim joj život: Senad je poslednji video Bojanu kako prilazi ka…
RINA 21.06.2022
Pretraga Registracija Krivo mi je što nisam uspeo da u tom trenutku učinim više i spasim joj život: Senad je poslednji video Bojanu kako prilazi ka jezeru, nije stigao da je upozori na opasnost (FOTO) Nova Varoš - "Mnogo mi je žao što u tom trenutku… »
Ronioci izvukli beživotno Bojanino telo iz Zlatarskog jezera: Žena ušla u vodu da se rashladi i odjednom potonula
RINA 21.06.2022
Pretraga Registracija Ronioci izvukli beživotno Bojanino telo iz Zlatarskog jezera: Žena ušla u vodu da se rashladi i odjednom potonula Nova Varoš - Ronioci žandarmerije jutros oko 10 sati izvukli su beživotno telo Bojane M. (38) koja se utopila u… »
Ronioci izvukli telo žene koja se utopila u Zlatarskom jezeru
Zoom UE 21.06.2022
KOKIN BROD-Ronioci Žandarmerije izvukli su iz Zlatarskog jezera telo Bojane Sekulić (38) iz Nove Varoši koja se juče oko 17 sati utopila u ovoj hidroakumulaciji nedaleko do brane. Telo nesrećne žene, majke dvoje dece, pronađeno je blizu obale u mestu… »
Danas se nastavlja potraga za ženom na Zlatarskom jezeru
Zoom UE 21.06.2022
KOKIN BROD-Na Zlatarskom jezeru, kod Nove Varoši, u mestu Kokin Brod juče je došlo do prave tragedije, kada je žena Bojana M. (38) ušla u vodu da se rashladi i potom nestala. Meštani i vikendaši tražili su je juče, a danas bi trebalo da dođu i ronioci… »
Vesti dana »
Zasad nepomirljivi stavovi: Mirovni pregovori SAD i Irana bez rezultata, delegacije otputovale iz Pakistana
Dnevnik pre 21 minutajoš 13 povezanih
Posle hladnog jutra, danas nas očekuje sunčano vreme, uz postepeno otopljavanje. Evo kolika će biti maksimalna temperatura.
Dnevnik pre 17 minutajoš 9 povezanih
Po julijanskom kalendaru pravoslavni vernici danas slave Vaskrs, najznačajniji hrišćanski praznik. Simbol pobede života nad smrću.
Dnevnik pre 12 minutajoš 7 povezanih