Povezane vesti
Jan Veseli posle osam godina odlazi iz Fenerbahčea
Sport klub 21.06.2022
Veseli je sa Fenerbahčeom osvojio Evroligu 2017. godine, četiri titule prvaka Turske i tri nacionalna kupa. Po navodima brojnih medija, nekadašnji košarkaš Partizana Jan Veseli karijeru će nastaviti u Barseloni. – Veoma mi je teško da napišem ove reči… »
Rastanak veselog i fenera: Bivši košarkaš Partizana već ima novi klub
Večernje novosti 21.06.2022
KOŠARKAŠI Fenerbahčea rastali su se nedavno sa trenerom Aleksandrom Đorđevićem, a potom i sa Janom Veselim. Foto: N.Paraušić Nekadašnji košarkaš Partizana oprostio se od tima emotivnom porukom na Instagramu. - Veoma mi je teško da napišem ove reči. Posle… »
Veseli napustio Fenerbhače, emotivno se oprostio, blizu je ugovora s Barselonom
Nova 21.06.2022
Nakon osam godina Jan Veseli je napustio Fenerbahče. Češki košarkaš je objavio emotivnu poruku na Instagramu kojom se oprostio od kluba. „Draga porodico Fenerbahčea, Teško mi je da napišem ove reči. Posle zajedničkih osam godina, naše putovanje je došlo… »
Vesti dana »

Advokat: Ukinut pritvor sedmorici privedenih u Užicu, braniće se sa slobode
Beta pre 8 minutajoš 18 povezanih

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih

Đedović Handanović: Srbija razmatra dve opcije za razvoj nuklearne energije
Beta pre 2 satajoš 31 povezana

U Nemačkoj pronađeni virusi hepatitisa A u voću iz Srbije
Moj Novi Sad pre 12 minutajoš 10 povezanih

Blokade u Srbiji: Studenti i policija ispred Novosadskog sajma, ukinut pritvor sedmorici Užičana
NIN pre 27 minutajoš 31 povezana