Повезане вести
Вест о награди ме је затекла на путу у норвешку, који сам морао да прекинем: Дејан Алексић постао први добитник владана деснице…
Курир 21.06.2022
На локалитету некадашње зграде Народне библиотеке Србије, на Косанчићевом венцу, Дејан Алексић је за роман "Петља" јуче проглашен првим добитником признања "Владан Десница" за најбољи роман у 2021. години. Лауреата… »
Књижевник Дејан Алексић први добитник награде „Владан Десница”
РТС 21.06.2022
На Косанчићевом венцу, локалитету некадашње Народне библиотеке Србије, писцу Дејану Алексићу уручена је новоустановљена књижевна награда „Владан Десница“ за роман „Петља“. Први добитник новоустановљене награде Народне… »
Дејан Алексић први добитник награде НБС „Владан Десница“
Нова 21.06.2022
Песник и писац за децу Дејан Алексић, први је добитник новоустановљене годишње награде "Владан Десница", за свој дебитантски роман "Петља" (Лагуна). Први добитник новоустановљене награде НБС “Владан Десница” је песник и писац… »
Дејан Алексић први добитник признања Владан Десница за најбољи роман: Захвалан сам до суптилне дирљивости!
Курир 21.06.2022
На локалитету некадашње зграде Народне библиотеке Србије на Косанчићевом венцу у уторак тачно у подне проглашен је први добитник признања "Владан Десница" за најбољи роман 2021. године, а то је Дејан Алексић за роман "Петља"… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 2 сатајош 41 повезана
Помоћ грађанима за пријављивање имовине у пошти и месним заједницама
РТК пре 34 минутајош 118 повезаних
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТВ пре 1 сатјош 22 повезане