Povezane vesti
"Rekao je da ide po pištolj i da će da me ubije": Ranjeni trener iz Rakovice otkrio šta je prethodilo pucnjavi: Niko nije smeo…
Blic 22.06.2022
Ranjeni trener iz teretane u Rakovici M.D. (24), nezvanično, tokom istrage ispričao zbog čega je i kako upucan na svom radnom mestu početkom nedelje. On je ranjen u potkolenicu. Prema nezvaničnim informacijama, on je rekao da je prvo došlo do verbalnog… »
Ranjeni trener o napadu u teretani: Otišao je po pištolj i rekao da će me ubiti
Nova 22.06.2022
Ranjeni trener iz teretane u Rakovici M.D. (24), nezvanično, tokom istrage ispričao zbog čega je i kako upucan na svom radnom mestu početkom nedelje. On je ranjen u potkolenicu. Kako piše Telegraf.rs, on je rekao da je prvo došlo do verbalnog sukoba… »
"Rekao mi je da ide po pištolj i da će doći da me ubije": Ranjeni trener iz Rakovice otkrio motiv napada
Telegraf 22.06.2022
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas će biti saslušan Miloš S. (27) zbog tri krivična dela. Ranjeni trener iz teretane u Rakovici M.D. (24), nezvanično, tokom istrage ispričao zbog čega je i kako upucan na svom radnom mestu početkom nedelje. On je… »
Vesti dana »
Sutra počinje dvodnevni samit NATO u Ankari: Tramp će se sastati sa Zelenskim, poznati detalji Deklaracije koja će biti usvojena
Danas pre 12 minutajoš 28 povezanih
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
Ceo svet priča o ovim suzama: Legendarni Brazilac se gušio pred kamerama posle ispadanja sa Svetskog prvenstva
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih