Повезане вести

"Рекао је да иде по пиштољ и да ће да ме убије": Рањени тренер из Раковице открио шта је претходило пуцњави: Нико није смео…

"Рекао је да иде по пиштољ и да ће да ме убије": Рањени тренер из Раковице открио шта је претходило пуцњави: Нико није смео…

Блиц 22.06.2022
Рањени тренер из теретане у Раковици М.Д. (24), незванично, током истраге испричао због чега је и како упуцан на свом радном месту почетком недеље. Он је рањен у потколеницу. Према незваничним информацијама, он је рекао да је… »
Рањени тренер о нападу у теретани: Отишао је по пиштољ и рекао да ће ме убити

Рањени тренер о нападу у теретани: Отишао је по пиштољ и рекао да ће ме убити

Нова 22.06.2022
Рањени тренер из теретане у Раковици М.Д. (24), незванично, током истраге испричао због чега је и како упуцан на свом радном месту почетком недеље. Он је рањен у потколеницу. Како пише Телеграф.рс, он је рекао да је прво дошло… »
"Рекао ми је да иде по пиштољ и да ће доћи да ме убије": Рањени тренер из Раковице открио мотив напада

"Рекао ми је да иде по пиштољ и да ће доћи да ме убије": Рањени тренер из Раковице открио мотив напада

Телеграф 22.06.2022
У Вишем јавном тужилаштву у Београду данас ће бити саслушан Милош С. (27) због три кривична дела. Рањени тренер из теретане у Раковици М.Д. (24), незванично, током истраге испричао због чега је и како упуцан на свом радном месту… »

Вести дана »