Повезане вести
Најбољи стрелац у историји НБА, а дао само једну тројку! Легендарни ас се огласио: Данашња кошарка ми није занимљива!
Мондо 22.06.2022
Један од најбољих играча у историји кошарке Карим Абдул-Џабар је изнео занимљиво мишљење о кошарци у његово време и данас... Један од најбољих играча у историји кошарке Карим Абдул-Џабар је изнео занимљиво мишљење о… »
Легенда кошарке не види смисао НБА лиге - Ово је разлог!
Спортске.нет 22.06.2022
Један од најпознатијих кошаркаша свих времена, легендарни Карим Абдул Џабар није велики љубитељ стила кошарке који се форсира у НБА лиги. Бивши центар сматра је игра изгубила смисао због великог броја шутева за три поена… »
Џабар: НБА лига личи на такмичење у шутирању тројки
Н1 Инфо 22.06.2022
Карим Абдул Џабар, некадашњи прослављени ас Лос Анђелес Лејкерса и Милвоки Бакса, имао је занимљиво виђење о кошарци која се игра у НБА лиги. „Искрено мени све то личи на такмичење у шутирању тројки. У моје време имали смо… »
Џабар: НБА лига личи на такмичење у шутирању тројки
Спорт клуб 22.06.2022
Карим Абдул Џабар, некадашњи прослављени ас Лос Анђелес Лејкерса и Милвоки Бакса, имао је занимљиво виђење о кошарци која се игра у НБА лиги. „Искрено мени све то личи на такмичење у шутирању тројки. У моје време имали смо… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 49 повезаних
Ценовници свих трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере једним кликом
Морава инфо пре 5 сатијош 32 повезане