Povezane vesti
Pokrenuta diskusija u Austriji: „Ako Ukrajina, Albanija i Kosovo uđu u EU, onda mi da izađemo?“
Pravda 22.06.2022
Pitanjem "Ako Ukrajina, Albanija i Kosovo uđu u EU, onda mi da izađemo?" na Fejsbuk nalogu omladina Slobodarske partije Austrije (SPA) ponovo je pokrenula diskusiju o istupanju Austrije iz EU. Svi koji su učestvovali u anketi potvrdno su odgovorili na… »
"Ako u EU uđu Ukrajina, Albanija i Kosovo, mi da izađemo": Pokrenuta rasprava u Austriji o članstvu u Evropskoj uniji
Blic 22.06.2022
Pitanjem na Fejsbuk profilu "Ako Ukrajina, Albanija I Kosovo uđu, onda da izađemo?" omladina Slobodarske partije Austrije (FPO) ponovo je pokrenula diskusiju o istupanju Austrije iz EU. Slobodarska omladina time je reagovala na preporuku Evropske… »
Vesti dana »

"Putin na Aljasci kao da je domaćin i onaj koji odlučuje"! Izveštač Skaj njuza iz Moskve ne može da veruje: "Prvi i jedini put da Tramp ovo radi" (foto, video)
Kurir pre 10 minutajoš 40 povezanih

(Mape) preokret! Temperatura pada na 15 stepeni! Pljuskovi u Srbiji već danas, a sutra i zahlađenje i nova tura kiše i grmljavine
Blic pre 10 minutajoš 11 povezanih

Dosije Putin 72: godine života, 25 godine na vlasti: Od kgb špijuna do nezasitog autokrate koji je na ivici da ceo svet uvede u još krvaviji rat
Blic pre 8 satijoš 11 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 6 satijoš 6 povezanih