Povezane vesti
Pokrenuta diskusija u Austriji: „Ako Ukrajina, Albanija i Kosovo uđu u EU, onda mi da izađemo?“
Pravda 22.06.2022
Pitanjem "Ako Ukrajina, Albanija i Kosovo uđu u EU, onda mi da izađemo?" na Fejsbuk nalogu omladina Slobodarske partije Austrije (SPA) ponovo je pokrenula diskusiju o istupanju Austrije iz EU. Svi koji su učestvovali u anketi potvrdno su odgovorili na… »
"Ako u EU uđu Ukrajina, Albanija i Kosovo, mi da izađemo": Pokrenuta rasprava u Austriji o članstvu u Evropskoj uniji
Blic 22.06.2022
Pitanjem na Fejsbuk profilu "Ako Ukrajina, Albanija I Kosovo uđu, onda da izađemo?" omladina Slobodarske partije Austrije (FPO) ponovo je pokrenula diskusiju o istupanju Austrije iz EU. Slobodarska omladina time je reagovala na preporuku Evropske… »
Vesti dana »
100 dana od pada nadstrešnice: Blokade puteva u Nišu, Novom Sadu i Beogradu
BBC News pre 54 minutajoš 60 povezanih
Tramp najavio carine od 25 odsto na sav uvoz čelika i aluminijuma: "Ako oni nama naplaćuju, i mi ćemo njima"
Euronews pre 3 satajoš 32 povezane
Uhapšena žena, pokušala da ubije muža kuhinjskim nožem! I on "zaradio" krivičnu prijavu
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih
Neizvesno da li je Srpska lista osvojila svih deset mandata u Skupštini Kosova
Slobodna Evropa pre 54 minutajoš 55 povezanih
Udruženje za zaštitu potrošača "Efektiva" pozvala na bojkot trgovinskih lanaca u Srbiji od danas do 14. februara
Insajder pre 6 satijoš 19 povezanih