Повезане вести

"Вози се возом јер је банкротирала!" Сека Алексић реаговала на приче о беспарици - певачица све поставила на место!

"Вози се возом јер је банкротирала!" Сека Алексић реаговала на приче о беспарици - певачица све поставила на место!

Мондо 22.06.2022
Сека Алексић коментарисала приче да је банкротирала и да се због тога возила возом до Новог Сада. Сека Алексић коментарисала приче да је банкротирала и да се због тога возила возом до Новог Сада. Иакосе данима причало о њеном… »
"Они не схватају како је": Испрозивали Секу Алексић јер се возила возом на наступ, а она им одговорила на царски начин

"Они не схватају како је": Испрозивали Секу Алексић јер се возила возом на наступ, а она им одговорила на царски начин

Блиц 22.06.2022
Многи су коментарисали одлуку певачице Секе Алексић да на заказан наступ оде возом. Како је Сека тада рекла, то јој је била неостварена жеља и хтела је да осети то узбуђење које су јој пријатељи описивали. - Имала сам жељу да… »
„Госпођа да будем“: Сека Алексић открила зашто је отишла возом на наступ

„Госпођа да будем“: Сека Алексић открила зашто је отишла возом на наступ

Нова 22.06.2022
Певачица је недавно открила да је на наступ у Новом Саду отишла возом. „Стигла сам из Београда до Новог Сада возом, људи нису веровали да ме виде у возу, ја сам се јуче провела божанствено. Имала сам ту част да седим у… »

Вести дана »