Povezane vesti
"Vozi se vozom jer je bankrotirala!" Seka Aleksić reagovala na priče o besparici - pevačica sve postavila na mesto!
Mondo 22.06.2022
Seka Aleksić komentarisala priče da je bankrotirala i da se zbog toga vozila vozom do Novog Sada. Seka Aleksić komentarisala priče da je bankrotirala i da se zbog toga vozila vozom do Novog Sada. Iakose danima pričalo o njenom pijanstvu i veselom… »
"Oni ne shvataju kako je": Isprozivali Seku Aleksić jer se vozila vozom na nastup, a ona im odgovorila na carski način
Blic 22.06.2022
Mnogi su komentarisali odluku pevačice Seke Aleksić da na zakazan nastup ode vozom. Kako je Seka tada rekla, to joj je bila neostvarena želja i htela je da oseti to uzbuđenje koje su joj prijatelji opisivali. - Imala sam želju da se vozim vozom… »
„Gospođa da budem“: Seka Aleksić otkrila zašto je otišla vozom na nastup
Nova 22.06.2022
Pevačica je nedavno otkrila da je na nastup u Novom Sadu otišla vozom. „Stigla sam iz Beograda do Novog Sada vozom, ljudi nisu verovali da me vide u vozu, ja sam se juče provela božanstveno. Imala sam tu čast da sedim u Jovankinom krevetu. Spot će… »
Vesti dana »
Tragedija u Novom Sadu: 14 dana kasnije, 14 minuta stajanja za 14 poginulih
BBC News pre 6 minutajoš 31 povezana
Njujork tajms: Ukrajini bitnije da Rusija ne nastavi sa agresijom, nego pitanje teritorija
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih
RTS: Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadi i dalje teško
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih