Повезане вести

Србин упуцан у Америци, Новак послао помоћ! Огласила се и Олга Даниловић - Луки је неопходан новац!

Србин упуцан у Америци, Новак послао помоћ! Огласила се и Олга Даниловић - Луки је неопходан новац!

Мондо 22.06.2022
Испред Луке Стојановића је највећа борба, она за живот. Испред Луке Стојановића је највећа борба, она за живот. Све је потресла вест да је српски тенисер Лука Стојановић упуцан у Америци, те да му је сада за лечење потребно чак… »
Ко је упуцани српски тенисер: Био национални шампион, сада води животну битку

Ко је упуцани српски тенисер: Био национални шампион, сада води животну битку

Нова 22.06.2022
Нико није слутио да ће до овога доћи... Лука Стојановић (21) упуцан је у Сједињеним Америчким Државама у мају и од тада је водио борбу за живот. За спас младића била је потребна и новчана помоћ, па се у акцију укључио Новак… »
Огласио се упуцани српски тенисер: Једва сам преживео, најтежи дани у животу

Огласио се упуцани српски тенисер: Једва сам преживео, најтежи дани у животу

Нова 22.06.2022
Тешки дани за Србина у Америци Српски тенисер Лука Стојановић (21) упуцан је 13. маја ове године у Сједињеним Америчким Државама и од тада води борбу за живот. Ипак, његово стање се поправља, а тенисер је пронашао начин и… »
"Најтежи дани у мом животу": Српски тенисер који је упуцан у Америци први пут се огласио о протеклом периоду

"Најтежи дани у мом животу": Српски тенисер који је упуцан у Америци први пут се огласио о протеклом периоду

Вечерње новости 22.06.2022
СРПСКИ тенисер Лука Стојановић упуцан је 13. маја и од тада води велику животну битку коју ће, надамо се сви, добити. Новак Ђоковић и Олга Даниловић једни су од многих који су помогли донацијама за његову операцију и између… »
"Једва сам преживео, оперисали су ме више пута": Огласио се српски тенисер који је упуцан у Америци!

"Једва сам преживео, оперисали су ме више пута": Огласио се српски тенисер који је упуцан у Америци!

Мондо 22.06.2022
Лука Стојановић је проживљавао праву драму у протеклом периоду. Лука Стојановић је проживљавао праву драму у протеклом периоду. Ужасна вест потресла је Србију, када се сазнало да је тенисер Лука Стојановић био упуцан 13. маја… »
Ужасне вести: Упуцан српски тенисер у Америци, Ђоковић одмах помогао

Ужасне вести: Упуцан српски тенисер у Америци, Ђоковић одмах помогао

Вечерње новости 22.06.2022
СРПСКИ тенисер Лука Стојановић упуцан је 13. маја и од тада води велику животну битку коју ће, надамо се сви, добити. Фото: Принтскрин Инстаграм/_лука_стојановиц_ Овај немио догађај догодио се када је нападач упуцао Луку док је… »
Страшно: Српски тенисер упуцан у Америци, Новак решио да помогне

Страшно: Српски тенисер упуцан у Америци, Новак решио да помогне

Нова 22.06.2022
Српски тенисер Лука Стојановић оперисан после рањавања, а у акцију прикупљања помоћи укључио се и Новак Ђоковић. Лука Стојановић (21) упуцан је у Сједињеним Америчким Државама у мају и од тада је водио борбу за живот. За… »
Српски тенисер упуцан у Америци: Сада води борбу за живот, а Новак му је одмах притекао у помоћ!

Српски тенисер упуцан у Америци: Сада води борбу за живот, а Новак му је одмах притекао у помоћ!

Мондо 22.06.2022
Српски тенисер Лука Стојановић је упуцан, а сада се бори за живот. Српски тенисер Лука Стојановић је упуцан, а сада се бори за живот. Млади српски тенисер Лука Стојановић 13. маја ове године упуцан је у Сједињеним Америчким… »

Вести дана »