Povezane vesti
Spava sa muškarcima da joj napune frižider! Rat starleta, Maja i Marijana surove - "i moj bivši je opštio sa njom!"
Mondo 22.06.2022
Maja Marinković i Marijana Zonjić se žestoko prepucavaju putem medija. Maja Marinković i Marijana Zonjić se žestoko prepucavaju putem medija. Marijana Zonjić i Maja Marinković nekada su bile dobre prijateljice, ali su se stvari među njima očigledno i te… »
Spava sa muškarcima da bi joj napunili frižider kobasicama! Rat Maje i Marijane ne prestaje, uputile teške reči jedna drugoj…
Kurir 22.06.2022
Rat Marijane Zonjić i Maje Marinković ne prestaje, a sada je Zonjićeva ponovo potkačila bivšu prijateljicu. - Ona se sva izoperisala, nije mi se javljala uopšte. Mi smo bile dobre, ali kada je izašla iz Zadruge 4, ona se meni nije ni javljala. Počela da… »
Vesti dana »
Pritvor za muškarca iz Mrštana zbog kokaina koji je držao u Donjem Krajincu
Jug press pre 39 minutajoš 44 povezane
AKADEMSKI PLENUM: Slučaj Jelene Kleut nastavak velike čistke na univerzitetima u Srbiji
Ritam grada Kg pre 1 satjoš 56 povezanih
Filmska potera u Novom Sadu: Muškarac u "fiatu" bežao od policije kroz ceo grad, uhvaćen tek kada je uradio ovo (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 64 povezane
Osam godina od ubistva Olivera Ivanovića – odata pošta na mestu zločina, pomen u Hramu Svetog Save
RTS pre 24 minutajoš 32 povezane