Povezane vesti
Spava sa muškarcima da joj napune frižider! Rat starleta, Maja i Marijana surove - "i moj bivši je opštio sa njom!"
Mondo 22.06.2022
Maja Marinković i Marijana Zonjić se žestoko prepucavaju putem medija. Maja Marinković i Marijana Zonjić se žestoko prepucavaju putem medija. Marijana Zonjić i Maja Marinković nekada su bile dobre prijateljice, ali su se stvari među njima očigledno i te… »
Spava sa muškarcima da bi joj napunili frižider kobasicama! Rat Maje i Marijane ne prestaje, uputile teške reči jedna drugoj…
Kurir 22.06.2022
Rat Marijane Zonjić i Maje Marinković ne prestaje, a sada je Zonjićeva ponovo potkačila bivšu prijateljicu. - Ona se sva izoperisala, nije mi se javljala uopšte. Mi smo bile dobre, ali kada je izašla iz Zadruge 4, ona se meni nije ni javljala. Počela da… »
Vesti dana »
Paunović: Vlast da donese zakon kojim se poništavaju Mrdićevi zakoni i sve pravne posledice
Beta pre 4 satijoš 39 povezanih
Leskovac i Vranje i dalje daleko ispod proseka po platama, Niš najbliži republičkoj zaradi
Rešetka pre 3 satajoš 28 povezanih
(Video) Skandal posle presude Srbima u slučaju Banjska: Predsednica parlamenta i albanski poslanici aplaudirali, članovi Srpske liste napustili salu
Blic pre 49 minutajoš 62 povezane
Cene goriva u Srbiji; Dizel skuplji dva dinara, cena benzina nepromenjena
Nova ekonomija pre 4 satijoš 51 povezana
Opšte rasulo u NATO! Tramp hoće da izbaci Španiju, Nemačka i Italija snažno podržale Madrid
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana