Povezane vesti
Srbija ima pun potencijal da napreduje ka EU: Brnabić razgovarala sa italijanskim šefom diplomatije Luidjijem di Majom
Kurir 23.06.2022
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa ministrom spoljnih poslova Italije Luidjijem di Majom o unapredjenju bilateralnih odnosa, razvoju privredne i trgovinske saradnje, kao i o potencijalnim novim investicijama te zemlje u Srbiji… »
Vučić u razgovoru sa Luiđijem di Majom: Italija prvi strani partner po vrednosti investicija
Danas 22.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Italija ubedljivo prvi strani partner prema vrednosti investicija u Srbiji, a na drugom mestu prema broju realizovanih projekata, saopšteno je iz Vučićevog kabineta. Vučić je tokom sastanka… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 19 minutajoš 54 povezane
Premijer Libana poziva Izrael da se povuče sa svih položaja u Libanu koje je zauzeo
RTV pre 25 minutajoš 41 povezana
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Novi magazin pre 2 satajoš 9 povezanih