Povezane vesti
"On nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom" oglasila se Nikolina Pišek Evo šta kaže o navodima Miše Grofa da…
Blic 23.06.2022
Vitor Ristović, takozvani Miša Grof i Nikolina Pišek vode rat oko imovine. Dok Miša tvrdi kako su Nikolini samo bitne pare i kako "može da dobije samo dobar savet od njega i da zadrži ćerke", voditeljka demantuje sve njegove navode. - Sva moja… »
Nikolina Pišek: Miša Grof hoće da uskrati nasledstvo koje pripada ćerki i meni
Nova 23.06.2022
Otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, otkrio je šokantne detalje o snajki Nikolini Pišek. Ona je sada u saopštenju istakla da joj Miša Grof uskraćuje pravo na nasledstvo i da prisvaja… »
Vesti dana »
"Određivanjem pritvora potpisana mu smrtna presuda": Brat Gorana Vesića se ponovo oglasio: Znam ga, neće prekinuti štrajk glađu
Blic pre 1 satjoš 59 povezanih
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 3 satajoš 34 povezane
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 47 minutajoš 26 povezanih
Uhapšeni pripadnici "Balkanskog kartela", pao i narko bos Jezdimir: Akcija MUP-a i Evropola u 8 gradova
Mondo pre 16 minutajoš 24 povezane
Miševi tek sada mogu da provire iz rupa: Jokićev mrzitelj jedva dočekao da kritikuje Srbina!
Hot sport pre 3 satajoš 23 povezane