Povezane vesti
Sami protiv svih: Oni su prozvali Milicu Pavlović u jeku skandala sa Anom
Nova 23.06.2022
Saga oko pesme "Provereno" se nastavlja, a među brojnim estradnim ličnostima koje su se oglasile, poslednjih dana su sve vidljivije one koje ne podržavaju Milicu Pavlović. Pavlovićeva je pomenutu numeru snimila za svoj aktuelkni album, dok je Ana… »
Katarina Živković oplela po Milici Pavlović: „Ni ona mene nije javno podržala“
Nova 23.06.2022
Pevačica Katarina Živković progovorila je o sukobu koleginica Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog pesme "Provoreno". „To ko je u pravu u vezi sa skandalom u vezi s tom pesmom je svima jasno. Što bi se bilo ko od nas oglašavao kad se Milica prva… »
Rada Manojlović oštra prema Milici: „Meni je otet ceo album, pa nisam cvilela“
Nova 23.06.2022
Pevačica je rešila da se javno oglasi povodom skandala Ane Nikolić i Milice Pavlović i pesme "Provereno". Milica Pavlović je odlučila da tuži Anu zbog toga što je njenu pesmu pevala na nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljivala je kao svoju… »
Katarina Živković besna na milicu Pavlović: "Moja sugrađanko, šta daješ sebi za pravo kad je tvoj lični interes u…
Blic 22.06.2022
Pevačica Katarina Živković odlučila je da javno istupi povodom skandala Ane Nikolić i Milice Pavlović. Milica Pavlović je rešila da tuži Anu zbog toga što je njenu pesmu pevala na nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljivala je kao svoju, kao… »
Vesti dana »
Najveća avionska nesreća u poslednjih 16 godina: "Blic uživo" istražuje kako je došlo do tragedije u Vašingtonu
Blic pre 2 satajoš 32 povezane
Oh bože, da li ste videli to?“ Hronologija tragedije u Vašingtonu: Kako su se sudarili putnički avion i vojni helikopter
Nova pre 1 satjoš 53 povezane
„Na korak do pravde": Beogradski studenti marširaju ka Novom Sadu
BBC News pre 29 minutajoš 33 povezane