Povezane vesti
Velika očekivanja u nadalovom timu: Ova izjava se neće svideti Đokoviću i Federeru
Hot sport 23.06.2022
Velika očekivanja u timu Bika sa Majorke. Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, izjavio je da njegov pulen može da stigne do kalendarskog slema ove sezone. Nadal je do sada osvojio prva dva grend slema, Australijan open, pa Rolan Garos, dok predstoji… »
Pre 3 nedelje nije mogao da hoda, a SAD napada kalendarski slem: Nadalov trener "pecnuo" Đokovića - To je realan cilj!
Mondo 23.06.2022
Pre samo malo manje mesec dana se govorilo da bi Nadalov meč protiv Đokovića mogao da bude poslednji na Rolan Garosu, a sada Karlos Moja ističe da njegov pulen može da osvoji sva četiri grend slema u 2022. godini. Pre samo malo manje mesec dana se… »
Vesti dana »

Grujić (SSP) o izjavi ministra Glišića: Zbog naprednjačke korupcije niko više ne sme da strada
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 2 povezane

"Tražimo od opozicije da ne izlazi na parlamentarne izbore i da pruže podršku našoj listi": Student Pravnog fakulteta o izborima: "Ukoliko bismo išli sa opozicijom, podrška bi nam opala"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

250.000 Ljudi marširalo protiv izraela! Krcate ulice uprkos kiši: "Najmanje što možemo zbog užasa u Gazi" (foto)
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

Nađeno telo jednog od trojice hrvatskih planinara u slovenačkim Alpima: Potraga obustavljena do sutra
Danas pre 10 satijoš 1 povezana