Povezane vesti

Pucano na avion kroacija erlajnza? Oštećena letelica sletela na aerodrom u Sarajevu!

Kurir pre 6 dana
Avion Kroacije erlajnsa koji je sinoć sleteo na pistu Međunarodnog aerodroma Sarajevo iz Zagreba ima štetu za koju se pretpostavlja da je nastala vatrenim oružjem, saznaje Kliks.ba. Pilot koji je upravljao avionom po dolasku na sarajevsku pistu… »

Avion iz Zagreba nije oštećen iz vatrenog oružja

Politika pre 6 dana
Avion Kroacija Erlajnsa koji je sinoć iz Zagreba sleteo na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu nije oštećen vatrenim oružjem, već je u pitanju mehanički udarac, saopštilo je danas Tužilaštvo Bosne i Hercegovine, nakon završenog uviđaja… »

Završen uviđaj na sarajevskom aerodromu: Nema tragova baruta

Slobodna Evropa pre 6 dana
Ne postoje indicije koje bi ukazale na zaključak da je oštećenje na avionu nastalo djelovanjem vatrenog oružja, navodi se u saopštenju iz Tužilaštva Bosne i Hercegovine, nakon što je dežurni tužilac završio uviđaj na Aerodromu Sarajevo. "Prema… »

Oštećen avion koji je leteo iz Zagreba za Sarajevo, na letelici uočene rupe

Telegraf pre 6 dana
Avion ima oštećenja na trupu. Avion Croatia Airlines-a koji je sinoć iz Zagreba sleteo na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu ima oštećenja, saznaje Klix.ba. Iako se ranije spekulisalo da su oštećenja možda nastala iz vatrenog oružja… »

Ovo je avion hrvatske avio-kompanije koji je oštećen sleteo u Sarajevo

Telegraf pre 6 dana
Obavljen je uviđaj na aerodromu. Avion hrvatske avio-kompanije Croatia Airlines, koji je sinoć iz Zagreba sleteo na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu, ima oštećenja. Kako prenosi Klix.ba, obavljen je uviđaj na aerodromu. Oštećenje na trupu… »

Avion iz Zagreba nije oštećen iz vatrenog oružja

RTV pre 6 dana
SARAJEVO - Avion Kroacija Erlajnsa koji je sinoć iz Zagreba sleteo na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu nije oštećen vatrenim oružjem, već je u pitanju mehanički udarac, saopštilo je danas Tužilaštvo Bosne i Hercegovine, nakon završenog… »

BiH: Avion iz Zagreba nije oštećen iz vatrenog oružja

Sputnik pre 6 dana
Avion „Kroacija erlajnza“ koji je sinoć iz Zagreba sleteo na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu nije oštećen vatrenim oružjem, već je u pitanju mehanički udarac, saopštilo je danas Tužilaštvo Bosne i Hercegovine, nakon završenog… »

Hrvatski avion ipak nije napadnut

B92 pre 6 dana
Avion "Kroacija erlajns" koji je sinoć iz Zagreba sleteo na aerodrom u Sarajevu ima oštećenja, za koja se sumnjalo da su nastala od vatrenog oružja. Pilot koji je upravljao avionom po dolasku na sarajevsku pistu je prijavio oštećenja na trupu… »

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine: Avion na letu Zagreb-Sarajevo nije oštećen vatrenim oružjem

Euronews pre 6 dana
Avion Kroacija Erlajnsa koji je sinoć iz Zagreba sleteo na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu nije oštećen vatrenim oružjem, već je u pitanju mehanički udarac, saopštilo je danas Tužilaštvo Bosne i Hercegovine, nakon završenog uviđaja… »

Pucano na avion Kroacije erlajnza na letu za Sarajevo: Letelica oštećena iz vatrenog oružja

Večernje novosti pre 6 dana
AVION Kroacije erlajnza koji je sinoć iz Zagreba sleteo na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu ima oštećenja za koja se pretpostavlja da su nastala iz vatrenog oružja. Foto: N. Fifić Pilot koji je upravljao avionom po dolasku na sarajevsku pistu… »

Pucano na avion? Letelica iz Zagreba sletela u Sarajevo sa oštećenjima, sumnja se da su nastala od vatrenog oružja

Blic pre 6 dana
Avion Croatia Airlinesa koji je sinoć iz Zagreba sleteo na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu ima oštećenja za koje se pretpostavlja da su nastala iz vatrenog oružja, saznaje Klix.ba. Pilot koji je upravljao avionom po dolasku na sarajevsku… »

Na hrvatski Avion pucano iz vatrenog oružja? Leteo iz Zagreba za Sarajevo, pilot sve prijavio!

Mondo pre 6 dana
O slučaju je obavešteno Tužilaštvo BiH, a uviđaj na pisti sarajevskog aerodroma je u toku. O slučaju je obavešteno Tužilaštvo BiH, a uviđaj na pisti sarajevskog aerodroma je u toku Avion "Croatia Airlinesa" koji je sinoć sleteo na pistu… »

Panika u Hrvatskoj: Oštećen avion koji je poleteo iz Zagreba, na njega pucano iz vatrenog oružja?

Srbija danas pre 6 dana
Avion ima oštećenja na trupu. Avion Croatia Airlines-a koji je sinoć iz Zagreba sleteo na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu ima oštećenja za koje se pretpostavlja da su nastala iz vatrenog oružja, saznaje Klix.ba. Pilot koji je upravljao… »

Vesti dana »