Povezane vesti

Na maloj maturi u jednoj školi đaci i iz šest osmoletki

Politika 23.06.2022
U vreme trodnevne provere znanja 27, 28. i 29. juna, radi bezbednosti, završni ispit će biti polagan u prostorijama većih škola i sportskih hala. – Za osmake iz 193 beogradske osnovne škole testiranje će biti organizovano u 98 osmoletki i jednoj… »

Školama u Srbiji promenjene mejl adrese, Ministarstvo prosvete: U pitanju su planirane aktivnosti

Euronews 23.06.2022
Pred predstojeći završni ispit školama u Srbiji promenjene su mejl adrese, a iz Ministarstva prosvete tvrde da je reč o planiranim aktivnostima. "Promena mejl adresa škola je ranije planirana aktivnost prelaska svih škola na državni domen u cilju… »

Školama promenjeni mejlovi, Ministarstvo prosvete tvrdi da je reč o ranije planiranoj aktivnosti

Danas 23.06.2022
Uoči predstojećeg završnog ispita svim školama promenjene su mejl adrese, a iz Ministarstva prosvete za Danas demantuju tvrdnje koje su se pojavile na društvenim mrežama da je to urađeno kako bi se ignorisale dojave o postavljenim bombama, ukoliko… »

Pri kraju pripreme osmaka, koliko su đaci pod pritiskom?

RTV 23.06.2022
BEOGRAD - Većina škola danas održava poslednji dan priprema pred završni ispit, koji osmake očekuje 27, 28. i 29. juna, a direktori beogradskih osmoletki kažu da će se, zbog nedavnih dojava o bombama, raditi po uputstvima resornog Ministarstva i… »

Pri kraju pripreme osmaka, koliko su đaci pod pritiskom?

Dnevnik 23.06.2022
BEOGRAD: Većina škola danas održava poslednji dan priprema pred završni ispit, koji osmake očekuje 27, 28. i 29. juna, a direktori beogradskih osmoletki kažu da će se, zbog nedavnih dojava o bombama, raditi po uputstvima resornog Ministarstva i… »

Euronews Srbija saznaje kako će izgledati polaganje male mature: Spaja se i po šest osnovnih škola u Beogradu

Euronews 23.06.2022
U svetlu sve učestalijih dojava o postavljenim bombama Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputilo je svim osnovnim školama u Srbiji operativni plan sprovođenja male mature koja je zakazana za 27, 28. i 29. jun. Većina osnovnih škola… »

Kako će se polagati mala matura u školama u Srbiji: Zbog dojava o bombama ove godine organizacija potpuno drugačija

Danas 23.06.2022
Radi spovođenja mera zaštite i obezbeđivanja sigurnosti i bezbednosti učenika i zaposlenih završni ispit će se 27, 28. i 29. juna polagati u prostorijama tačno određenih osnovnih i srednjih škola, sportskih hala i ustanova obrazovanja, prema… »

Vesti dana »