Povezane vesti

Vučić ogovorio šolcu na navode oko priznanja Kosova: "Ja sam njemu rekao - mi to ne očekujemo"

Vučić ogovorio šolcu na navode oko priznanja Kosova: "Ja sam njemu rekao - mi to ne očekujemo"

Srbija danas 23.06.2022
Predsednik Vučić obratio se jutros sa početka samita u Briselu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je jutros razgovarao sa premijerom Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim, a na pitanje šta misli o bilateralizaciji pregovaračkog… »
Oštar i jasan odgovor Vučića hrvatskim medijima u Briselu "Ni predsednik ni premijer Hrvatske ne pitaju se ništa o poziciji…

Oštar i jasan odgovor Vučića hrvatskim medijima u Briselu "Ni predsednik ni premijer Hrvatske ne pitaju se ništa o poziciji…

Srbija danas 23.06.2022
Srbija sedi na svojoj stolici i nisu vaš premijer i vaš predsednik oni koji će da vode politiku Srbije, već građani Srbije preko svog rukovodstva, rekao je jasno predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, na… »
Hrvati ponovo izvrću istinu! Licemerje ne prestaje: Napali Vučića zbog pitanja njihove novinarke (foto)

Hrvati ponovo izvrću istinu! Licemerje ne prestaje: Napali Vučića zbog pitanja njihove novinarke (foto)

Srbija danas 23.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jutros pred sastanak u Briselu odgovarao na pitanja medija. Između ostalih pitanja, predsedniku je jedno bilo upućeno i od strane hrvatske novinarke. Ona je Vučiću postavila sramno pitanje i tražila da… »

Vesti dana »