Povezane vesti

„Ne razumem otkud tolika mržnja pojedinih socijalista prema nama Albancima“: Ragmi Mustafa o događanjima u Velikom…

„Ne razumem otkud tolika mržnja pojedinih socijalista prema nama Albancima“: Ragmi Mustafa o događanjima u Velikom…

Danas 23.06.2022
„Ono što se od sedam sati jutros događalo na biračkom mestu u OŠ „Muharem Kadriju“ u Velikom Trnovcu je poražavajuće za demokratiju u Srbiji, jer ono što sam ja lično i moji sunarodnici doživeli od pojedinih predstavnika SPS iz Beograda je… »
Kamberi: Pretili su nam hapšenjem i optuživali za kradju glasova

Kamberi: Pretili su nam hapšenjem i optuživali za kradju glasova

Danas 23.06.2022
„Ponovljeno glasanje u Velikom Trnovcu nije održano zbog neprimerenog pritiska i uvreda koje su članovi SPS upućivali Albancima, članovima biračkog odbora ali i glasačima koji su došli da glasaju“, kaže u izjavi za portal Danasa Šaip Kamberi… »
Kamberi: SPS provocirao u Velikom Trnovcu, vladajuća koalicija ne želi Albance u skupštini

Kamberi: SPS provocirao u Velikom Trnovcu, vladajuća koalicija ne želi Albance u skupštini

Danas 23.06.2022
Predsednik Partije za demokratsko delovanje (PDD) i nosilac liste „Koalicija Albanaca doline“ Šaip Kamberi rekao je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress da glasanje u Osnovnoj školi „Muharem Kadriju“ u Velikom Trnovcu jutros nije počelo… »
Kamberi: SPS provocirao u Velikom Trnovcu, vlast ne želi Albance u skupštini

Kamberi: SPS provocirao u Velikom Trnovcu, vlast ne želi Albance u skupštini

Nova 23.06.2022
Predsednik Partije za demokratsko delovanje (PDD) i nosilac liste "Koalicija Albanaca doline" Šaip Kamberi rekao je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress da glasanje u Osnovnoj školi "Muharem Kadriju" u Velikom Trnovcu jutros nije počelo zbog… »

Vesti dana »