Povezane vesti
„Ne razumem otkud tolika mržnja pojedinih socijalista prema nama Albancima“: Ragmi Mustafa o događanjima u Velikom Trnovcu…
Danas 23.06.2022
„Ono što se od sedam sati jutros događalo na biračkom mestu u OŠ „Muharem Kadriju“ u Velikom Trnovcu je poražavajuće za demokratiju u Srbiji, jer ono što sam ja lično i moji sunarodnici doživeli od pojedinih predstavnika SPS iz Beograda je užasno“… »
Kamberi: Pretili su nam hapšenjem i optuživali za kradju glasova
Danas 23.06.2022
„Ponovljeno glasanje u Velikom Trnovcu nije održano zbog neprimerenog pritiska i uvreda koje su članovi SPS upućivali Albancima, članovima biračkog odbora ali i glasačima koji su došli da glasaju“, kaže u izjavi za portal Danasa Šaip Kamberi, nosilac… »
Kamberi: SPS provocirao u Velikom Trnovcu, vladajuća koalicija ne želi Albance u skupštini
Danas 23.06.2022
Predsednik Partije za demokratsko delovanje (PDD) i nosilac liste „Koalicija Albanaca doline“ Šaip Kamberi rekao je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress da glasanje u Osnovnoj školi „Muharem Kadriju“ u Velikom Trnovcu jutros nije počelo zbog… »
Kamberi: SPS provocirao u Velikom Trnovcu, vlast ne želi Albance u skupštini
Nova 23.06.2022
Predsednik Partije za demokratsko delovanje (PDD) i nosilac liste "Koalicija Albanaca doline" Šaip Kamberi rekao je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress da glasanje u Osnovnoj školi "Muharem Kadriju" u Velikom Trnovcu jutros nije počelo zbog… »
Vesti dana »
RTS: Istekao rok za upis prava svojine, stiglo gotovo 2,5 miliona prijava
Serbian News Media pre 38 minutajoš 33 povezane
Saobraćajci od danas intenzivno kontrolišu određene vrste prekršaja
Moj Novi Sad pre 43 minutajoš 22 povezane
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
BBC News pre 2 satajoš 18 povezanih
Sijetl u 60. Superboulu ubedljiv protiv Nju Inglanda za drugu titulu (VIDEO)
RTV pre 2 satajoš 23 povezane