Povezane vesti
Za roditelje malih maturanata – kreće sa radom portal Moja srednja škola
Nova 23.06.2022
Vlada Srbije je sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Kancelarijom za IT i eUpravu obavila sve pripreme za polaganje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja, koji će se za osmake održati 27, 28. i 29. juna, saopšteno je danas… »
Detaljno, instrukcije za polaganje završnog ispita za osnovne škole! Ovo svaki roditelj i đak treba da pročita!
Kurir 23.06.2022
Vlada Republike Srbije je sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Kancelarijom za IT i eUpravu izvršila sve pripreme za polaganje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja, koji će se za osmake održati 27, 28. i 29. juna. Roditelji… »
Sve je pripremljeno za polaganje završnog ispita za osnovce: Upis u srednju školu obavljaće se elektronski
Telegraf 23.06.2022
Prvi put ove godine učenicima je omogućena i priprema za završni ispit preko funkcije eVežbaonica na portalu Moja srednja škola. Vlada Republike Srbije je sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Kancelarijom za IT i eUpravu izvršila sve… »
Preliminarni rezultati male mature biće onlajn – Ministarstvo prosvete pokrenulo sajt Moja srednja škola
Euronews 23.06.2022
Roditelji će uvid u preliminarne rezultate male mature imati na portalu Moja srednja škola, na kojem će moći da podnesu i prigovor na rezultate završnog ispita tokom 1. i 2. jula. Kako je saopštila vlada, sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog… »
Ružić poželeo uspešno polaganje završnog ispita
Danas 23.06.2022
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić čestitao je danas svim učenicima osmog razreda završetak osnovnog obrazovanja i poželeo im uspeh na predstojećem završnom ispitu, kao i u daljem školovanju. „Znanje koje budete pokazali na ovom… »
"Koliko se posvetite nečemu, takav uspeh možete i očekivati": Poruka Ružića osmacima uoči završnog ispita
Telegraf 23.06.2022
"Zato razmislite dobro, oslušnite sebe i prepoznaćete ono u čemu ste dobri" Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić čestitao je danas svim učenicima osmog razreda završetak osnovnog obrazovanja i… »
Najbolji prosek ocena osmaka u Jovinoj gimnaziji
Dnevnik 23.06.2022
NOVI SAD: Prema podacima objavljenim na portalu „Moja srednja škola” Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, učenici osnovne škole pri Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj” i ove godine su najbolji po ukupnom zbiru bodova izvedenih iz zaključnih… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 35 povezanih
Brisel pita Beograd: 'Zašto niste tražili pomoć za gašenje požara?'
BBC News pre 39 minutajoš 56 povezanih
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 58 povezanih
"Ne otvarajte prozore" Hitan apel za građane ovog grada zbog požara: Sve ekipe na terenu
Telegraf pre 9 minutajoš 20 povezanih
U 15 sati najtoplije u Ćupriji gde je izmeren 41 stepen Celzijusa, u Beogradu 38
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih