Povezane vesti

Detaljno, instrukcije za polaganje završnog ispita za osnovne škole! Ovo svaki roditelj i đak treba da pročita!

Kurir 23.06.2022
Vlada Republike Srbije je sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Kancelarijom za IT i eUpravu izvršila sve pripreme za polaganje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja, koji će se za osmake održati 27, 28. i 29. juna… »

Za roditelje malih maturanata – kreće sa radom portal Moja srednja škola

Nova 23.06.2022
Vlada Srbije je sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Kancelarijom za IT i eUpravu obavila sve pripreme za polaganje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja, koji će se za osmake održati 27, 28. i 29. juna, saopšteno je… »

Sve je pripremljeno za polaganje završnog ispita za osnovce: Upis u srednju školu obavljaće se elektronski

Telegraf 23.06.2022
Prvi put ove godine učenicima je omogućena i priprema za završni ispit preko funkcije eVežbaonica na portalu Moja srednja škola. Vlada Republike Srbije je sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Kancelarijom za IT i eUpravu… »

Vlada Srbije i Ministarstvo prosvete: Obavljene su sve pripreme za polaganje završnog ispita

Blic 23.06.2022
Vlada Republike Srbije je sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja iKancelarijom za IT i eUpravu izvršila sve pripreme za polaganje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja, koji će se za osmake održati 27, 28. i 29. juna, kaže se… »

Izvršene sve pripreme za polaganje završnog ispita za osnovce

RTS 23.06.2022
Vlada Republike Srbije je sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Kancelarijom za IT i eUpravu izvršila sve pripreme za polaganje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja, koji će se za osmake održati 27, 28. i 29. juna… »

Preliminarni rezultati male mature biće onlajn – Ministarstvo prosvete pokrenulo sajt Moja srednja škola

Euronews 23.06.2022
Roditelji će uvid u preliminarne rezultate male mature imati na portalu Moja srednja škola, na kojem će moći da podnesu i prigovor na rezultate završnog ispita tokom 1. i 2. jula. Kako je saopštila vlada, sa Ministarstvom prosvete, nauke i… »

Ružić: Čestitam i srećno

B92 23.06.2022
Beograd -- Ministar prosvete čestitao učenicima osmog razreda završetak osnovnog obrazovanja i poželeo im uspeh na predstojećem završnom ispitu, kao i u daljem školovanju. "Znanje koje budete pokazali na ovom ispitu, omogućiće vam da upišete… »

Ružić poželeo uspešno polaganje završnog ispita

Danas 23.06.2022
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić čestitao je danas svim učenicima osmog razreda završetak osnovnog obrazovanja i poželeo im uspeh na predstojećem završnom ispitu, kao i u daljem školovanju. „Znanje koje budete… »

"Koliko se posvetite nečemu, takav uspeh možete i očekivati": Poruka Ružića osmacima uoči završnog ispita

Telegraf 23.06.2022
"Zato razmislite dobro, oslušnite sebe i prepoznaćete ono u čemu ste dobri" Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić čestitao je danas svim učenicima osmog razreda završetak osnovnog… »

Najbolji prosek ocena osmaka u Jovinoj gimnaziji

Dnevnik 23.06.2022
NOVI SAD: Prema podacima objavljenim na portalu „Moja srednja škola” Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, učenici osnovne škole pri Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj” i ove godine su najbolji po ukupnom zbiru bodova izvedenih iz… »

Vesti dana »