Povezane vesti
Izgubio sam već 11 dnevnica čekajući da mi kurir brze pošte dođe na vrata: Milomir sa Suvobora našao se u neobičnom problemu…
RINA 23.06.2022
Pretraga Registracija Izgubio sam već 11 dnevnica čekajući da mi kurir brze pošte dođe na vrata: Milomir sa Suvobora našao se u neobičnom problemu, pošiljku vrednu 35.000 dinara je poslao ali novac nije dobio nazad Gornji Milanovac - Neobičan prolem… »
Damljanović tuži brzu poštu - Aks mi ne donosi novac već jedanaest dana, a svaki dan šalju poruke da stiže kurir
Glas Zapadne Srbije 23.06.2022
Gornji Milanovac - Milomir Damljanović iz sela Koštunića, kazao je da će podneti prijavu i tražiti odštetu jer mu brza pošta „AKS” već 11 dana ne isporučuje uplaćeni novac za otkupninu. „Na drugi dan Trojica u ponedeljak, uputio sam pošljku vrednu 35 000… »
Vesti dana »
Skupština Srbije završila rad: Poslanici raspravljali o izmenama izbornih zakona, odbijeni predlozi opozicije
Newsmax Balkans pre 47 minutajoš 89 povezanih
Momci iz grupe Lavina otkrili da li im se Marija Šerifović javila pred početak Evrovizije: nastupaju na isti dan kad je i ona 2007, a evo šta su poručili
Kurir pre 7 minutajoš 31 povezana
(Mape) Stigao polarni šok! Sa 23 do samo 9 stepeni za par sati, negde i minus i to nije sve! Meteorolog zbog jedne pojave savetuje: Držite se pravila 30:30
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
Četvrta ostavka u britanskoj vladi, raste pritisak na premijera Starmera
BBC News pre 42 minutajoš 28 povezanih