Povezane vesti
Izgubio sam već 11 dnevnica čekajući da mi kurir brze pošte dođe na vrata: Milomir sa Suvobora našao se u neobičnom…
RINA 23.06.2022
Pretraga Registracija Izgubio sam već 11 dnevnica čekajući da mi kurir brze pošte dođe na vrata: Milomir sa Suvobora našao se u neobičnom problemu, pošiljku vrednu 35.000 dinara je poslao ali novac nije dobio nazad Gornji Milanovac - Neobičan… »
Damljanović tuži brzu poštu - Aks mi ne donosi novac već jedanaest dana, a svaki dan šalju poruke da stiže kurir
Glas Zapadne Srbije 23.06.2022
Gornji Milanovac - Milomir Damljanović iz sela Koštunića, kazao je da će podneti prijavu i tražiti odštetu jer mu brza pošta „AKS” već 11 dana ne isporučuje uplaćeni novac za otkupninu. „Na drugi dan Trojica u ponedeljak, uputio sam… »
Vesti dana »

Studenti iz Novog Sada krenuli peške za Beograd, Branko Ružić (SPS) izjavio da će ići na protest 15. marta (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 23 povezane

Ružić: Nedopustiv postupak Vučića prema Dačiću, Pionirski park kao rijaliti
Beta pre 50 minutajoš 17 povezanih

Grčić, papić i marinković ostaju iza rešetaka? Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo da im se produži pritvor, evo zbog čega
Blic pre 2 satajoš 12 povezanih

„Loši momci“: Harden se oglasio zbog Bogdanovića, objavio sliku iz čuvenog filma FOTO
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih

Avion Trampovog izaslanika prešao granicu sa Rusijom; završna faza ruske operacije u Kursku
RTS pre 33 minutajoš 31 povezana