Повезане вести
Вучевић: ЕГЗИТ је бренд Новог Сада и целе Србије(ВИДЕО)
РТВ 23.06.2022
НОВИ САД - "ЕГЗИТ није само питање колико је људи посетило неку бину, неки концерт, него је чињеница да су нама тада пуни хотели, читава економија, услужна делатност у граду се покрене, истиче градоначелник Новог Сада Милош… »
Вучевић: Егзит је нешто по чему људи препознају Нови Сад
Дневник 23.06.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић објавио је видео који промовише предстојећи Егзит фестивал и поручио да је то бренд Новог Сада и Србије. „Искрено ЕГЗИТ сам и ја боље разумео када сам постао градоначелник. Да би то… »
Градоначелник Вучевић о важности фестивала који покреће цео Град, као и снажна позивница да се Нови Сад посети у том периоду…
Курир 23.06.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевићистиче да је ЕГЗИТ, бренд Новог Сада а на послетку и целе Србије. Напомиње и да ЕГЗИТ није само питање колико је људи посетило неку бину него је чињеница да читава економија у граду се… »
Вести дана »
Спајић оптимиста, тврди да ће Црна Гора у ЕУ 2028. Премијер очекује пуноправно чланство до тада и поручује да ће Подгорица тамо "чекати" остале из региона
Курир пре 22 минутајош 14 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 1 сатјош 13 повезаних