Povezane vesti
"Pretrnuo sam kad sam video taj prizor, nisam smeo da pređem na drugu stranu mosta": Saslušan poslednji svedok jezive nereće…
Blic 23.06.2022
U Prvom javnom osnovnom tužilaštvu ispitan je poslednji svedok u slučaju tragedije koja se dogodila na Pančevcu, kada je poginuo Slobodan L. (34), koji je pao sa mosta kada ga je udario taksi. Reč je o Ljiljani, majci poginulog, koja je, kako se navodi… »
Danas se saslušava poslednji svedok u slučaju "Pančevac": Do sada ispitano devetoro, čekaju se još dve stvari
Telegraf 23.06.2022
Žena za kojom je stradali jurio na mostu bila je stanju teške alkoholisanosti. U Prvom javnom osnovnom tužilaštvu danas će biti ispitan poslednji svedok u slučaju tragedije koja se dogodila na Pančevcu prilikom koje je poginuo Slobodan L. (34) kada je na… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 78 povezanih

Saša Kovačević došao sam, Bojana Barović kao milion dolara: Pogledajte ko je sve došao na Tarin 18. rođendan
Mondo pre 16 minutajoš 35 povezanih

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 2 satajoš 41 povezana

KK Crvena zvezda: Grub pokušaj pojedinca da diskredituje lik i delo našeg igrača
Nedeljnik pre 51 minutajoš 15 povezanih

Tenkovi na ulicama Beograda: Izazvali haos u saobraćaju i razrovali asfalt
Nedeljnik pre 3 satajoš 23 povezane