Povezane vesti
Puna sam kompleksa! Niko me neće videti u bikiniju! Tanja Savić u vodu ulazi s maramom, a evo kako izgleda u kupaćem!
Mondo 24.06.2022
Pevačica Tanja Savić sve je zaintrigirala kada je objavila slike u venčanici te kao lokaciju stavila Banjaluku, a sada je priznala da je lagala. Pevačica Tanja Savić sve je zaintrigirala kada je objavila slike u venčanici te kao lokaciju stavila… »
Tanja Savić o Milici Pavlović: Nije trebalo da se buni zbog pesme
Nova 24.06.2022
Pevačica se osvrnula na skandal oko pesme "Provereno" koju je Ana Nikolić "prisvojila" iako ju je Milica Pavlović uvrstila na svoj novi album. Tanja Savić je govorila o odnosu sa Draškom Stanivukovićem i usput se dotakla sage oko pomenute numere… »
Vesti dana »

"Pitaj boga šta pumpaju, osim što nerviraju građane" Kolaps zbog blokade na Brankovom mostu, novi 3-časovni teror, narod se pita dokle više! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 53 povezane

Trampovi ljudi na saslušanju zbog afere "Signal": "Nema ratnih planova, nema opasnosti, nema poverljivih informacija" (video, foto)
Kurir pre 48 minutajoš 35 povezanih

Još tri osobe preminule nakon povreda u požaru u domu za stare kod Beograda
Slobodna Evropa pre 9 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 2 satajoš 33 povezane

Godinu dana čekanja na istinu: I dalje se ne zna sudbina Danke Ilić, optužnica nije potvrđena
Radio 021 pre 2 satajoš 32 povezane