Повезане вести
Простор за венчање нашла пре него младожењу: Удаје се звезда „Гранда“
Нова 24.06.2022
Иако је хтела своју приватност да држи даље од очију јавности, оволику срећу је морала да подели са свима. Певачица Вања Мијатовић је заказала свадбу и сада открива када ће рећи судбоносно да и где ће одржати венчање. „Овде… »
Удаје се звезда гранда, ово су детаљи свадбе: Простор за венчање нашла пре него младожењу, има и једну велику жељу!
Курир 24.06.2022
Певачица Вања Мијатовић свој приватни живот вешто крије од припадника седме силе. Ипак, овог пута није издржала па је лепе вести поделила са свима. - Овде сам заказала свадбу још пре него што сам нашла младожењу. Рекла сам… »
Простор за венчање нашла пре него младожењу: Удаје се звезда Гранда, ово су сви детаљи свадбе
Блиц 24.06.2022
Иако је хтела своју приватност да држи даље од очију јавности, оволику срећу је морала да подели са свима. Певачица Вања Мијатовић је заказала свадбу и сада открива када ће рећи судбоносно да и где ће одржати венчање. - Овде… »
Вести дана »
Медији објавили да је Бачулову поново одређен притвор, он каже да је реч о политичком прогону
Нови магазин пре 1 сатјош 31 повезана
Ђедовиц́: Анализирамо могуц́ности за додатни увоз нафтних деривата
Спутник пре 3 сатајош 37 повезаних
Позно михољско лето је завршено: Метеоролог открива колико ће потрајати захлађење
НИН пре 1 сатјош 65 повезаних