Povezane vesti
Prostor za venčanje našla pre nego mladoženju: Udaje se zvezda „Granda“
Nova 24.06.2022
Iako je htela svoju privatnost da drži dalje od očiju javnosti, ovoliku sreću je morala da podeli sa svima. Pevačica Vanja Mijatović je zakazala svadbu i sada otkriva kada će reći sudbonosno da i gde će održati venčanje. „Ovde sam zakazala svadbu još pre… »
Udaje se zvezda granda, ovo su detalji svadbe: Prostor za venčanje našla pre nego mladoženju, ima i jednu veliku želju!
Kurir 24.06.2022
Pevačica Vanja Mijatović svoj privatni život vešto krije od pripadnika sedme sile. Ipak, ovog puta nije izdržala pa je lepe vesti podelila sa svima. - Ovde sam zakazala svadbu još pre nego što sam našla mladoženju. Rekla sam mojoj Saškici, toliko mi se… »
Prostor za venčanje našla pre nego mladoženju: Udaje se zvezda Granda, ovo su svi detalji svadbe
Blic 24.06.2022
Iako je htela svoju privatnost da drži dalje od očiju javnosti, ovoliku sreću je morala da podeli sa svima. Pevačica Vanja Mijatović je zakazala svadbu i sada otkriva kada će reći sudbonosno da i gde će održati venčanje. - Ovde sam zakazala svadbu još… »
Vesti dana »

Odbijeni svi prigovori opozicije u Zaječaru, najavljeni protesti i žalbe sudu
Novi magazin pre 1 satjoš 15 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan: „Današnji program će biti malo iznenađenje, danas je dan za studente“
Nova pre 5 satijoš 22 povezane

Uživo gvozdena kupola iznad Tel Aviva Iran tvrdi da je probio izraelsku odbranu, Netanjahu otkrio zašto su morali da napadnu: "Bio je poslednji čas" (foto, video)
Blic pre 33 minutajoš 141 povezana

Topićeva osma, Španovićeva deseta na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu
RTS pre 2 satajoš 21 povezana