Повезане вести
Весићева канцеларија је хит код Кинеза: „Као кад је Брена продавала лутку“
Нова 24.06.2022
Почела је продаја играчке Горана Весића у робним кућама "Панда". Кинески ланац продавница је прихватио да на својим полицама продаје "Весићеву покретну канцеларију". Популарна играчка коју је Весић патентирао имао позадину приче… »
Тлиста динала
Нова 24.06.2022
Данас је у кинеској робној кући почела продаја игречке "Весићеве покретна канцеларија" по цени од 360 динара а сав приход биће упаћен деци којима је помоћ потребна.… »
Весићев „аутић“ у кинеској радњи, новац фондацији у којој су и водитељи Пинка
Н1 Инфо 24.06.2022
У робној кући Панда почела је продаја играчке "Весићева покретна канцеларија", објавио доскорашњи заменик градоначелника Београда Горан Весић. „Када су ми се наши кинески пријатељи обратили са молбом да дозволим коришћење мог… »
Весићева покретна канцеларија од сада може да се купи код Кинеза
Нова 24.06.2022
У робној кући "Панда" данас је почела продаја играчке "Весићева покретна канцеларија", по цени од 360 динара, а сав приход од продаје биће уплаћена фондацији "Гнездо" за помоћ деци. „Када су ми се наши кинески пријатељи обратили… »
„Весићева покретна канцеларија“ кошта 360 динара код Кинеза
Данас 24.06.2022
Доскорашњи заменик градоначелника Београда Горан Весић објавио је на друштвеним мрежама да је у кинеској робној кући почела продаја играчке “Весићева покретна канцеларија”. “Када су ми се наши кинески пријатељи обратили са… »
Вести дана »

Екстремни топлотни талас и временска прогноза у Србији од 10. до 17. августа 2025
Наслови.аи пре 23 минутајош 32 повезане

Предстојећи самит Трампа и Путина на Аљасци: тест за мир у Украјини и реакције међународне заједнице
Наслови.аи пре 18 минутајош 35 повезаних

Универзитет у Београду: У првом року уписана 10.984 студента, преостало 4.325 места
РТВ пре 1 сатјош 17 повезаних

Велики пожари код Сплита и у Црној Гори угрожавају објекте, ангажоване бројне ватрогасне екипе
Наслови.аи пре 10 минутајош 15 повезаних