Povezane vesti

Vesićeva kancelarija je hit kod Kineza: „Kao kad je Brena prodavala lutku“

Vesićeva kancelarija je hit kod Kineza: „Kao kad je Brena prodavala lutku“

Nova 24.06.2022
Počela je prodaja igračke Gorana Vesića u robnim kućama "Panda". Kineski lanac prodavnica je prihvatio da na svojim policama prodaje "Vesićevu pokretnu kancelariju". Popularna igračka koju je Vesić patentirao imao pozadinu priče, a to je… »
Tlista dinala

Tlista dinala

Nova 24.06.2022
Danas je u kineskoj robnoj kući počela prodaja igrečke "Vesićeve pokretna kancelarija" po ceni od 360 dinara a sav prihod biće upaćen deci kojima je pomoć potrebna.… »
Vesićev „autić“ u kineskoj radnji, novac fondaciji u kojoj su i voditelji Pinka

Vesićev „autić“ u kineskoj radnji, novac fondaciji u kojoj su i voditelji Pinka

N1 Info 24.06.2022
U robnoj kući Panda počela je prodaja igračke "Vesićeva pokretna kancelarija", objavio doskorašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. „Kada su mi se naši kineski prijatelji obratili sa molbom da dozvolim korišćenje mog imena za… »
Vesićeva pokretna kancelarija od sada može da se kupi kod Kineza

Vesićeva pokretna kancelarija od sada može da se kupi kod Kineza

Nova 24.06.2022
U robnoj kući "Panda" danas je počela prodaja igračke "Vesićeva pokretna kancelarija", po ceni od 360 dinara, a sav prihod od prodaje biće uplaćena fondaciji "Gnezdo" za pomoć deci. „Kada su mi se naši kineski prijatelji obratili sa molbom da… »
„Vesićeva pokretna kancelarija“ košta 360 dinara kod Kineza

„Vesićeva pokretna kancelarija“ košta 360 dinara kod Kineza

Danas 24.06.2022
Doskorašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na društvenim mrežama da je u kineskoj robnoj kući počela prodaja igračke “Vesićeva pokretna kancelarija”. “Kada su mi se naši kineski prijatelji obratili sa molbom da… »

Vesti dana »