Повезане вести
Комад Русије окружен НАТО трупама: Калињинград у центру пажње због потеза литванске владе
Еуроневс 24.06.2022
Балтичке земље су међу онима које најватреније подржавају европске санкције против Русије због њене инвазије на Украјину. Захваљујући одлуци једне од њих, односи између Русије и ЕУ постали су још компликованији. Пре неколико… »
Русија:Иза литванске блокаде робе стоје САД
РТВ 24.06.2022
МОСКВА - Министарство спољних послова Русије окривило је данас САД за литванску блокаду руског транзита санкционисане робе у Калињинградску област, што повећава ионако високе тензије између Москве и Запада. "Такозвани… »
Русија оптужила САД за блокаду транспорта робе ка Калињинграду
Глас Америке 24.06.2022
МОСКВА - Министарство спољних послова Русије окривило је САД због тога што је Литванија забраила траспорт поједине робе из Русије до руске енклаве Калињинграда на Балтичком мору. "Такозвани колективни Запад, са експлицитним… »
Песков: ЕУ није више наш партнер, него противник
Бизнис.рс 24.06.2022
Тензије због литванске блокаде Калињинграда. Русија је одлучна да реши ситуацију са транспортном блокадом Калињинграда коју је увела Литванија, навео је портпарол Кремља Дмитриј Песков. Истовремено, Литванија, која је увела… »
Др Иван Пајовић: Литванска забрана транзита ка Калињинграду увод у Трећи светски рат
Правда 24.06.2022
Од поноћи 18. јуна 2022. литванска железница прекинула је ка Калињинградској области Руске Федерације транзит робе која подпада под санкције Запада. На овај начин Литванија као држава-чланица Европске уније у оквиру примене… »
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 42 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана