Povezane vesti
Kupanje u vreloj vodi, a onda ledeni čaršav - čedi je ovo spaslo život: Deda Milovan ga vratio iz mrtvih, sad je kao nov
Mondo 24.06.2022
Čeda Jovanović je nakon preležane korone imao ozbiljnih zdravstvenih problema, mislio je da će umreti, a onda je otišao kod dede Milovana u selo Dub gde je proveo 40 dana na posebnom tretmanu. Čeda Jovanović je nakon preležane korone imao ozbiljnih… »
"Neću preživeti do 1.: Juna" Deda Milovan iz Duba ispričao kako je "lečio" Čedu Jovanovića: Potapao sam ga u vodu sa ljutim…
Blic 24.06.2022
"Ja sam Čedomiru Jovanoviću spasao život! Došao je kod mene jedva dišući, rekao je da misli da neće doživeti ni 1. jun, a sada je kao nov! Kako sam ga izlečio? Pa uranjao sam ga u vodu sa ljutim paprikama, uvijao ga u ledeno ćebe, mazao ricinusovim… »
Vesti dana »

Studenti i građani ispred Novosadskog sajma: Ispit Pravnog fakulteta uz privatno obezbeđenje
Beta pre 43 minutajoš 26 povezanih

„Pocepali su transparente, izbacuju stvari u hol“: Student VIŠER-a objasnio šta se dogodilo jutros kada su izbačeni iz zgrade
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih

Pao loznički "kralj aluminijuma": Sa familijom prao novac, oštetili državu za skoro 19 miliona dinara
Mondo pre 22 minutajoš 25 povezanih

Evropske berze u slobodnom padu nakon Trampove najave: Carina od 30% na sav uvoz iz EU
Telegraf pre 12 minutajoš 22 povezane