Повезане вести
Колегиница је оптужила за крађу спота! Теа Таировић жестоко узвратила певачици - откривено и о ком видеу је реч!
Мондо 24.06.2022
Теа Таировић одговорила на оптужбе колегинице Индире Арадиновић. Теа Таировић одговорила на оптужбе колегинице Индире Арадиновић. Домаћа јавност анима бруји о рату Ане Николић и Милице Павловић око песме "Проверено", а сада су се… »
Огласила се Теа Таировић након што ју је Инди оптужила за крађу спота
Нова 24.06.2022
Певачица Теа Таировић огласила се након што је њена колегиница Инди Арадиновић изјавила да јој је "украла" идеју за спот. Индира је у емисији „Ексклузивно“ открила да је имала идеју да сними исти спот који је снимила Теа за… »
Шок! Колегиница оптужила Теу да јој је украла спот! Нови естрадни рат на помолу - "Испричала сам једној особи"
Мондо 24.06.2022
Инди Арадиновић оптужила је колегиницу Теу Таировић да јој је украла идеју за спот. Инди Арадиновић оптужила је колегиницу Теу Таировић да јој је украла идеју за спот. У јеку скандала око песме "Проверено" која се нашла на албуму… »
Нови естрадни рат: Инди Арадиновић оптужила Теу Таировић да јој је украла спот
Нова 24.06.2022
Певачица Индира Инди Арадиновић испричала је да је имала идеју за следећи спот, али је предухитрила колегиница Теа Таировић. „Идеје су чудо, идеје исцуре… Јако чудна коинциденција да је Теа Таировић снимила спот који сам ја… »
Нови естрадни рат: Инди оптужила Теу Таировић да јој је украла спот: "Идеја је исцурела"
Блиц 24.06.2022
Индира Инди Арадиновић испричала је да је имала идеју за следећи спот, али је предухитрила колегиница Теа Таировић. - Идеје су чудо, идеје исцуре... Јако чудна коинциденција да је Теа Таировић снимила спот који сам ја замислила и… »
Вести дана »
МУП: Око 70 одсто младих узнемиравано путем интернета
Сербиан Невс Медиа пре 56 минутајош 19 повезаних
Лазовић: Надам се да још има времена да се иде ка независном РЕМ-у, власт све време покушава да прогура своје
Н1 Инфо пре 1 сатјош 14 повезаних
Временска прогноза за недељу: Облачно, магловито и хладно са слабом кишом и ветром
Данас пре 3 сатајош 19 повезаних
Зима и мрак широм Украјине! Преко милион људи без струје, брутални руски напади угасили светла!
Ало пре 16 минутајош 18 повезаних