Povezane vesti
Ceca poludela zbog Anastasije: Jasno stavila do znanja šta misli o njenom životu sa Gudeljom u Španiji
Svet & Skandal 24.06.2022
Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja ide u ozbiljnom pravcu, što njihove porodice neizmerno raduje, o čemu je progovorila i Ceca Ražnatović. – On je super momak, kao i cela njegova porodica, Bogu hvala. Najbitnije mi je da je Anastasija… »
Ceca zadovoljna novim zetom fudbalerom! Anastasija je našla baš super dečka! Ovako je reagovala na njenu udaju i selidbu u…
Kurir 24.06.2022
Ceca Ražnatović kaže da je zadovoljna što je njena ćerka Anastasija našla dečka kakav je Nemanja Gudelj. Ceca je pre mesec dana upoznala zeta, fudbalera Sevilje, i ima za njega samo reči hvale. - On je super momak, kao i cela njegova porodica… »
Vesti dana »

Kokanović: Ova vlast nas vidi samo kao resurse, ali za sve prolivene suze neko će morati da odgovara
N1 Info pre 1 satjoš 38 povezanih

Izveštaj: Rokovi za renoviranje Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Radio 021 pre 3 satajoš 11 povezanih

VIDEO Topovski udar pukao dva metra od mene: Ogluveo sam na desno uvo u epicentru rusvaja u Parizu
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih

Studentski i građanski protest u Šapcu – doček maratonaca i biciklista na gradskom trgu
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih

Napadnuti demonstranti u Bačkom Petrovcu na izborima za predsednika Matice slovačke
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 15 povezanih