Повезане вести
Јоксимовић: Србија за пет до седам година може да рачуна на чланство у ЕУ
Н1 Инфо 24.06.2022
Сигурна сам да је чланство Србије у Европској унији извесно, само је питање околности, времена и наше спремности, и заиста рачунам да Србија у наредних пет до седам година може да рачуна на чланство, изјавила је министарка за… »
Јоксимовић: Србија за пет до седам година може да рачуна на чланство у ЕУ
Нова 24.06.2022
Сигурна сам да је чланство Србије у Европској унији извесно, само је питање околности, времена и наше спремности, и заиста рачунам да Србија у наредних пет до седам година може да рачуна на чланство, изјавила је министарка за… »
Јоксимовић: Србија у наредних пет до седам година може да рачуна на чланство у ЕУ
Данас 24.06.2022
Сигурна сам да је чланство Србије у Европској унији извесно, само је питање околности, времена и наше спремности, и заиста рачунам да Србија у наредних пет до седам година може да рачуна на чланство, изјавила је данас министарка… »
Јадранка Јоксимовић: У наредних пет до седам година можемо да рачунамо на чланство
Телеграф 24.06.2022
Субвенција ЕУ за 30 општина и градова у износу од два милиона евра. Министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић изјавила је данас да је извесно да ће Србија постати чланица Европске уније, наводећи да је њено… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане