Povezane vesti
Dejvis u Olimpiji iz Milana, stiže i Bili Beron
Sport klub 24.06.2022
Amerikanac je u Milano stigao iz Barselone za koju je nastupao prethodne tri godine. Iskusni američki centar Brendon Dejvis potpisao je dvogodišnji ugovor sa Olimpijom iz Milana, potvrdio je italijanski košarkaški klub. „Uzbuđen sam što sam ovde i što ću… »
Milano doveo veliko pojačanje iz Barselone, čeka se i Beron
Nova 24.06.2022
Italijanski gigant sklapa kockice za sledeću sezonu. Iskusni američki centar Brendon Dejvis potpisao je dvogodišnji ugovor sa Olimpijom iz Milana, potvrdio je italijanski košarkaški klub. „Uzbuđen sam što sam ovde i što ću igrati za šampiona Italije… »
Armani se pojačava: Bivši centar Barselone stigao u Milano
Večernje novosti 24.06.2022
ISKUSNI američki centar Brendon Dejvis potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Olimpijom iz Milana, potvrdio je italijanski košarkaški klub. FOTO: Tanjug/Ap - Uzbuđen sam što sam ovde i što ću igrati za šampiona Italije. Jedva čekam da počnem da radim sa… »
Mesina doveo veliko pojačanje
Sport klub 24.06.2022
Američki košarkaš Brendon Dejvis potpisao je dvogodišnji ugovor sa Olimpijom, potvrdio je klub iz Milana. Tridesetjednogodišnji krilni centar u redove učesnika Evrolige dolazi iz Barselone, u kojoj je proveo protekle tri sezone. Sa Kataloncima je osvojio… »
Vesti dana »

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Poginula 21 osoba, među njima i devojčica (10): Školski autobus prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak: Užas u Keniji (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Tenzije na severu Kosova: Jednoj osobi pritvor zbog pretnji tokom Džez festivala, druga puštena uz izrečenu kaznu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana