Повезане вести
Дејвис у Олимпији из Милана, стиже и Били Берон
Спорт клуб 24.06.2022
Американац је у Милано стигао из Барселоне за коју је наступао претходне три године. Искусни амерички центар Брендон Дејвис потписао је двогодишњи уговор са Олимпијом из Милана, потврдио је италијански кошаркашки клуб. „Узбуђен… »
Милано довео велико појачање из Барселоне, чека се и Берон
Нова 24.06.2022
Италијански гигант склапа коцкице за следећу сезону. Искусни амерички центар Брендон Дејвис потписао је двогодишњи уговор са Олимпијом из Милана, потврдио је италијански кошаркашки клуб. „Узбуђен сам што сам овде и што ћу играти… »
Армани се појачава: Бивши центар Барселоне стигао у Милано
Вечерње новости 24.06.2022
ИСКУСНИ амерички центар Брендон Дејвис потписао је данас двогодишњи уговор са Олимпијом из Милана, потврдио је италијански кошаркашки клуб. ФОТО: Тањуг/Ап - Узбуђен сам што сам овде и што ћу играти за шампиона Италије. Једва… »
Месина довео велико појачање
Спорт клуб 24.06.2022
Амерички кошаркаш Брендон Дејвис потписао је двогодишњи уговор са Олимпијом, потврдио је клуб из Милана. Тридесетједногодишњи крилни центар у редове учесника Евролиге долази из Барселоне, у којој је провео протекле три сезоне… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана