Povezane vesti
Rada Trajković tvrdi da joj nije dozvoljen izlazak iz Srbije, MUP demantuje
Slobodna Evropa 24.06.2022
Predsednica Evropskog pokreta sa Kosova, Rada Trajković, objavila je na svom Tviter nalogu da joj policija nije dozvolila izlazak iz zemlje 24. juna na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", međutim Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) je te navode… »
Rada Trajković: Policija mi zabranila izlazak iz Srbije
N1 Info 24.06.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković izjavila je FoNetu da je posle tri sata zadržavanja na aerodromu "Nikola Tesla" puštena kući i da su joj policajci preneli da se 27. juna javi u Treći opštinski sud u Beogradu… »
Trajković: Policija mi zabranila izlazak iz Srbije i drže me na aerodromu
Nova 24.06.2022
Predsednica Evropskog pokreta sa Kosova i Metohije Rada Trajković saopštila je da joj je zabranjen izlazak iz Srbije i da ju je policija zadržala na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla". „Na putu sam za Podgoricu i upravo mi je zabranjen izlazak iz… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 23. septembar: Sunčano i veoma toplo, uveče naoblačenje
Novi magazin pre 3 satajoš 14 povezanih

Nikezić: Najveću korist od Vučićevih mera za legalizaciju imaće SNS investitori – gradili bez dozvola, sad će jeftino da ozakone divlju gradnju
Naissus info pre 2 satajoš 16 povezanih

Ko je sve priznao Palestinu kao državu i kakav je stav zemalja Balkana
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane

Premijerka Danske: Incident s dronovima na aerodromu 'ozbiljan napad' na ključnu infrastrukturu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 17 povezanih

Paracetamol i autizam: Da li je bezbedno uzimati ga tokom trudnoće
BBC News pre 34 minutajoš 17 povezanih