Povezane vesti
Srbi: stalno letuju na Halkidikiju, a ne znaju da Grčka za još manje pare krije neverovatnu lepotu: Ova destinacije je…
Blic 24.06.2022
Grčka je postala sinonim za letovanje, čežnju, a gotovo da nema čoveka u Srbiji koji nije poželeo da zapucao put ovog raja na moru gde se mešaju uticaji Balkana i Mediterana. Dok smo je pre 20-ak godina otkrivali stidljivo i polako, pronalazeći lepote na… »
Srbi hrle na ovo mesto u Grčkoj zbog jeftinih bundi i montona, a da mu daju šansu - bukvalno bi ostali bez daha
Blic 24.06.2022
Za mene je Solun oduvek bio sinonim za opuštanje, za sreću, za prostu radost što postojimo i možemo da uživamo u blagodatima sunca, mora, kafe, ukusne hrane… Za mene Solun će uvek biti savršena mera za predoziranje zadovoljstvom. Za mene Solun će uvek… »
Ostrvo u Grčkoj koje turisti nisu otkrili, a more je da je da ti pamet stane: Ono što mnogi ne znaju je to da je jeftino
Blic 24.06.2022
Reč - jefitno i ostrva Kiklada ne idu zajedno u jednoj rečnici. Naročito ako se uzme u obzir da pripada grupi ostrva poput Mikonosa i Santorinija. Ali, ostrvo Siros je izuzetak. Poznato je da je letovanje na ostrvima znatno skuplje u odnosu na letovanje… »
Vesti dana »

Kad igra Novak Đoković? Kinezi opet obradovali Srbiju, poznat je novi termin
Mondo pre 21 minutajoš 27 povezanih

Hamas spreman na razgovore za finalizaciju svih pitanja Trampovog plana
Novi magazin pre 1 satjoš 24 povezane

RHMZ je upravo objavio najnoviju prognozu: Miholjskog leta će ipak biti
Nova pre 3 satajoš 12 povezanih

'Veoma sam zabrinut': Bivši izraelski talac o Trampovom mirovnom planu
BBC News pre 11 minutajoš 12 povezanih