Povezane vesti
Vladika Grigorije: ”Rečeno mi je da ne moram da idem na ručak sa Vučićem, pa nisam otišao”
Pravda 24.06.2022
Vladika Grigorije, gostujući jutros u emisiji „Probudi se“ na Novoj TV, rekao je da na ručak sa predsednikom Aleksandrom Vučićem nije otišao, jer mu je rečeno da ne mora, kao i da mu to niko nije zamerio. Podsetimo, Vučić je polovinom maja… »
Vladika Grigorije: Rečeno mi je da ne moram da idem na ručak sa Vučićem, pa nisam otišao
Danas 24.06.2022
Vladika Grigorije, gostujući jutros u emisiji „Probudi se“ na Novoj TV, rekao je da na ručak sa predsednikom Aleksandrom Vučićem nije otišao, jer mu je rečeno da ne mora, kao i da mu to niko nije zamerio. Podsetimo, Vučić je polovinom maja… »
Vesti dana »
Počeo sneg u Beogradu: Nakon kiše pale i pahulje! Rhmz se oglasio: Sledeće nedelje sledi snežni haos u ovim delovima Srbije
Blic pre 13 minutajoš 22 povezane
‘Zahtjevi nisu ispunjeni’, poručuju studenti s Mostarske petlje u Beogradu
Al Jazeera pre 32 minutajoš 25 povezanih
Studenti na sat vremena blokirali Mostarsku petlju i Gazelu u oba smera; petnaest minuta tišine u više gradova za nastradale u Novom Sadu
RTS pre 7 minutajoš 44 povezane
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 8 povezanih
U fotografijama: Dramatične scene požara koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 37 minutajoš 39 povezanih