Povezane vesti
Alvarezova se umalo nije udavila, ali tvrdi: Hoću u bazen
Sport klub 24.06.2022
Na samom kraju znam da sam prestala da osećam ruku, ali sam pomislila daću dati sve od sebe da završim - prepričala je trenutak kad je izgubila svest. Amerikanka Anita Alvarez, koja se umalo nije udavila pre dva dana na bazenu u Budimpešti tokom… »
Detalji drame: Plivačica otkrila strašne misli dok se bespomoćno davila
Nova 24.06.2022
Amerikanka Anita Alvarez, koja se umalo nije udavila pre dva dana na bazenu u Budimpešti tokom takmičenja u sinhronom plivanju na Svetskom prvenstvu, izjavila je da je spremna da se vrati u bazen. Alvarezova se onesvestila i završila na dnu bazena, a… »
Amerikanki jedva spasili život, a ona hoće opet u bazen: 48 sati kasnije javila: Dobro sam i biću uz moj tim! (foto)
Mondo 24.06.2022
Samo dva dana nakon jezivih scena koje smo videli Anita Alvarez hoće ponovo da se takmiči! Samo dva dana nakon jezivih scena koje smo videli Anita Alvarez hoće ponovo da se takmiči! Videli smo pravu dramu na Svetskom prvenstvu u plivanju gde se američka… »
Vesti dana »
Iran najavljuje ponovno zatvaranje Ormuskog moreuza, optužujući Ameriku i Izrael da su prekršili primirje
BBC News pre 5 satijoš 30 povezanih
Ovo se nikada nije desilo za 19 godina "Zvezda Granda"! Večeras će biti proglašena dva pobednika, a jedan osvaja nagradu "Saša Popović" evo kako ona izgleda
Kurir pre 28 minutajoš 24 povezane
Tramp opet preti: Uvešću takse u Ormuzu ako propadne sporazum s Iranom
Večernje novosti pre 1 satjoš 24 povezane
Sudar autobusa i automobila kod Niša – poginuo vozač, troje povređenih
RTS pre 48 minutajoš 18 povezanih